Catherine Zeta-Jones gyönyörű tinilánya krémszínű ruhában pózolt: Carys kiköpött édesanyja
Catherine Zeta-Jones csodaszép fotót posztolt lányáról, Carys Douglasről.

catherine-zeta-jones-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas igazi álompárnak számít Hollywoodban, a színészházaspárnak két gyermeke született, fiuk, Dylan 2000 augusztusában látta meg a napvilágot, már felsőfokú tanulmányait végzi a Brown Egyetemen, lányuk, Carys még nem repült ki a családi fészekből, áprilisban ünnepelte 17. születésnapját.

Carys Douglas le sem tagadhatná híres édesanyját

A két sztár irtó büszke a gyermekeikre, ezt pedig közösségi oldalaikon sem restek megmutatni. Catherine Zeta-Jones a hétvégén posztolt egy gyönyörű felvételt a lányáról, amit ő maga készített. Carys a fotón egy krémszínű selyemruhát viselt. Számos pozitív komment érkezett a fotó alá, Pierce Brosnan felesége, Keely Shaye Smith így fogalmazott: "Olyan imádni való, mint az édesanyja" - írta.

Volt olyan rajongó, aki hirtelen ránézésre azt hitte, hogy a fotón az ötvenéves színésznő néz vissza rá. Megoszlik az emberek véleménye, hogy Carys melyik szülőjére emlékeztet jobban, egyesek szerint egyértelműen Zeta-Jonesra hasonlít, mások viszont inkább Michael Douglast látják benne jobban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinédzser Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya, Carys.

Ezt is szeretjük