Carrie Fisher kutyusának fotóját te is megkönnyezed - Szörnyen hiányzik neki a gazdija

Ennél meghatóbb felvételt talán nem is láttunk még az idén.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Carrie Fisher tavaly december 27-én hunyt el hatvanéves korában, váratlan halála pedig mélyen megrázta az egész világot. A Star Wars: Az utolsó Jedik című film forgatását még sikerült befejeznie, amiben utoljára bújt Leia hercegnő bőrébe.

A rajongók által türelmetlenül várt új Csillagok háborúja-mozinak hétfőn tette közzé a Disney a második előzetesét, amit már több mint húszmillióan néztek meg azóta, közöttük Carrie Fisher imádott kutyusa, Gary is. A cuki szőrmók hivatalos Instagramjára töltötték fel ezt a szívet tépő felvételt, melyen Gary megrendülve nézi az előzetesben gazdiját, aki szörnyen hiányzik neki.

- Most néztem meg Az utolsó Jedik előzetesét, és anyu gyönyörűbb, mint valaha - olvasható a fotó mellett, mely világszerte milliók szemébe csalt már könnyeket. Carrie Fisher a lányától, Billie Lourdtól fogadta örökbe a francia buldogot, a négylábú önzetlen szeretetével pedig rengeteget segített neki bipoláris zavara kezelésében.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük