Katalin hercegné anyja bombát robbantott a palotában! Durva dolgot mondott Vilmosról
Carole-nak nem tetszett veje viselkedése, így szóvá tette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már nem a királynő az egyetlen, aki belefolyik Vilmos herceg és Katalin hercegnő kapcsolatába. Carole Middleton ugyanis meglepő nyilatkozatot tett veje viselkedését illetően.

Carole Middleton azt kifogásolja, hogy Anglia leendő királya nem tölt elég időt a gyermekeivel.

Carole beszabályozná Vilmost

Katalin édesanyja rengeteg időt tölt Anmer Hallban az unokáival, és nehezményezi, hogy Vilmos előbbre tartja királyi teendőit, mint gyermekei hogylétét.

Carole olyannyira szítja a tüzet Vilmos ellen, hogy bennfentesek szerint már Katalinra is átragadt az elégedetlensége.

"Megtiltották neki, hogy a barátaival találkozzon, mert Katalin szerint a haverok helyett a gyerekeivel kellene egy kis időt eltöltenie" - nyilatkozta a család egyik barátja a Daily Mailnek.

"Sehova sem engedi Vilmost. Minden barátja nevet rajta, mert tudják, hogy Kate áll a dolog hátterében. Annyira elfajult a helyzet, hogy semmi privát szférája nincs a hercegnek" - olvasható ez is az online magazin vasárnapi különkiadásában.

"Nagyon rosszat tesz Carole ottléte a párnak. Kate egyre stresszesebb, Vilmos pedig egyre dühösebb. Megszokta, hogy önálló, de most anyja utasítására Kate folyton a nyakán lóg" - nyilatkozta még az ismerős.

Carol a gyerekek oktatását is kritizálta. Ők ugyanis a hagyományos, modernebb oktatási rendszert vettek igénybe, de a királyi sarjakat, Charlotte hercegnőt, legfőképpen pedig György herceget mindenképpen elit iskolába akarják járatni, ami a nagymamának cseppet sem tetszik.

A királyi elitisták szerint Katalin máris félreneveli a kis Györgyöt, akinek minél előbb hozzá kellene szokni a királyi udvar szigorú rendjéhez, édesanyja pedig túlságosan elkényezteti és agyonbabusgatja a kisfiút, aki egy nap talán Anglia trónján fog ülni.

Ezt is szeretjük