Carole Middleton így pózolt az újszülött Katalinnal - Gyönyörű nő volt a hercegné édesanyja fiatalon
Carole Middleton 27 éves volt az alábbi régi felvételen.

carole middleton és katalin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Katalin 2011-ben hivatalosan is a királyi család tagja lett, családtagjai is sokkal nagyobb figyelmet kaptak a médiában, a sajtó szülei és testvérei életéről is rendszeresen beszámol. Édesanyjáról, Carole Middletonról is számtalan írás született, több arról szól, hogy mekkora a lánya és a közte lévő hasonlóság.

A hercegné egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, mind a ketten barna hajúak és szeműek, de az arcvonásuk és a mosolyuk is szinte teljesen megegyezik.

Carole Middleton és Katalin le sem tagadhatnák egymást

A Kensington-palota Instagramján fellelhető egy fotó, amelyen Carole az újszülött Katalinnal pózol, az 1982-ben készült felvétel egy újabb bizonyíték arra, hogy mennyire kísérteties köztük a hasonlóság. A fotón mintha csak Katalint látnánk, csak vállig érő hajjal és frufruval.

carole middleton fiatalon
Fotó: Instagram/Kensington Royal

Katalin Catherine Elizabeth Middleton néven jött a világra 1982. január 9-én. Édesanyja, Carole pár héttel később ünnepelte 27. születésnapját. Pippa lányát 28 évesen, fiát, Jamest 32 esztendősen hozta a világra.

Carole 65 éves lett január 31-én, a hercegné édesanyja a mai napig csak úgy sugárzik a fotóin, fiatalon is gyönyörű volt, de szépségéből semmit nem vesztett az évek múlásával.

2018-ban exkluzív interjút adott a Daily Telegraphnak, amelyben elmondta, hogy átállt a vegán életmódra. Igyekszik minél egészségesebben és tudatosabban táplálkozni. Elmondta azt is, sokáig figyelemmel követte, miket írtak róla a bulvárlapok, mert érdekelte, mi is az emberek véleménye a családjáról, ám rájött, sok értelme nincs ennek, így ma már nem foglalkozik a bulvárhírekkel.

Ilyen sármos pasi Katalin hercegné öccse

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Katalin hercegné öccse, James.

Ezt is szeretjük