Katalin hercegné szülei hatalmas adósságot halmoztak fel: Carole Middletont árulással vádolják hitelezői

Carole és Michael Middleton a felhalmozott adósságukkal magukra haragították hitelezőiket.

carole-middleton-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hitelezők dühbe gurultak, amiért Carole és Michael Middleton által indított partikelléküzletük, a Party Pieces Holdings 2,6 millió fontos adósságot halmozott fel.

A Daily Mail információi szerint Katalin édesanyját, aki a vállalkozás arca is volt egyben, árulással vádolják.

Carole Middleton adóssága

A behajtók az adósságuk mértékét körülbelül 2,6 millió fontra, átváltva 1,115 milliárd forintra becsülték. Ez az összeg magába foglalja azt a kölcsönt, amit az RBS Banktól vettek fel a koronavírus kitörése után 218 749 font összegben, 456 008 fontot kaptak más hitelezőktől, illetve beletartozik az 1,4 millió fontos fedezetlen hitelük is.

GettyImages-1327787209
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A jelentésből az is kiderült, nincs esélye rá, hogy a hitelezők visszakapják kamattal együtt a pénzüket.

Több hitelező nyilatkozott a lapnak, mindnyájan csalódottságukat fejezték ki. 

- A legjobban az bántott, hogy megbíztam benne, mint a leendő király anyósában, de ő csak elárult. Ez teljesen elfogadhatatlan - fogalmazta Katalin édesanyjáról a Sultani Gas cég szóvivője. A vállalkozás éveken át héliumot szállított a Party Piecesnek.

A jelentés részletezi, hogy a világjárvány milyen pénzügyi problémákat okozott a vállalatnak, mondván, hogy a bevétel 4,5 millió fontról 3,2 millió fontra csökkent 2021 és 2022 között, miközben a cég 900 000 font veszteséget szenvedett el.

2023 elején a vezérigazgató lemondott, Middletonék és az igazgatóság többi tagja pedig bevetettek mindent annak érdekében, hogy megmentsék a céget. 175 potenciális vevőhöz fordultak, végül eggyel meg is tudtak egyezni. Májusban még a Tatler magazin írta meg, hogy Michael és Carole Middleton eladták a Party Pieces üzletüket. Az 1987-ben indult partiszállító üzletágat a pénzügyi bizonytalanság időszakát követően James Sinclair brit vállalkozó vásárolta meg. A lap arra hivatkozott, az eladás azért történt, mert Katalin szülei több időt akarnak együtt tölteni az unokáikkal.

Károly király erdélyi birtokai

Képes összeállításunkban megnézheted az uralkodó birtokát Zalánpatakon, de a Szászfehéregyházán lévő Kék Ház belsejébe is beleshetsz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük