Nem semmi! Sztriptízrúdon edzi formás testét Carmen Electra
Az egykori Baywatch-mentőangyal ördögien pajzán trükkjeibe avatja be rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carmen Electra megint szószátyár kedvében volt – persze ki róhatná fel neki, olyan szerelmes vőlegényébe, Rob Pattersonba, hogy öröm nézni.


A 36 éves szépség elmesélte, hogy boldog kapcsolatban él a Korn együttes gitárosával, ezért aztán lassan már a gyermekvállalás is bekúszik gondolatai közé.

- Remélem, egyszer magam is anya leszek, bár azért még nem sürgetem a dolgot. Ám úgy hiszem, tök jó dolog szülővé válni – persze nagy meló is egyben, de azért nagyon várom, hogy majd a részese lehessek – vallotta egy magazinnak.

A viszony olyannyira komolynak tűnik, hogy a színésznő még egy kitérőt is engedélyezett magának legújabb filmje forgatása idején, hogy meglátogassa kedvese szüleit New Orleans-ban.

- Nagyon jó fejek, remek napot töltöttünk el együtt – nyilatkozta a találkozásról.

A Mardi Gras című vígjáték azonban nem az egyetlen dolog, ami foglalkoztatja a bombázót, aki számos magazin oldalán felvillantotta már igazán dögös teste majd' minden porcikáját.

Házi sztriptíz, mindenki örömére

Fejébe vette ugyanis, hogy piacra dob egy úgynevezett hordozható sztriptízrudat, hogy minden hölgy akár saját otthonában is felszerelhesse, és gyakorolhasson rajta. Szerinte irtó jó buli az egész, sőt, elárulta azt is, hogy a nappalijában is van egy, melyet barátnőjével állítottak fel.

Persze arra is figyelmezteti a vállalkozó kedvűeket, hogy nem olyan könnyű a rúdtánc, mint első látásra tűnik. Sokat kell gyakorolni, de testedzésnek is kiválóan alkalmas.

Az meg már csak hab a tortán, ha a zsírpárnák égetése közben szívünk választottját is szórakoztatjuk a bemutatóval.

Ezt is szeretjük