Falatnyi bikiniben pózolt Carmen Electra
Étvágygerjesztő idomok
Pam vetélytársa tíz éve még piros úszódresszben hódított, ma pedig alig-bikiniben őrjíti rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carmen Electra sosem ment a szomszédba egy kis magamutogatásért: a buja szépség minden alkalmat megragadott, hogy csodás vonalait megmutassa a nagyközönségnek.

Előszeretettel mutogatja magát

Eleinte énekesnőnek készült, és Prince felfedezettjének számított, mégis a filmnél kötött ki.

A Baywatch szerep kimondottan jól jött számára 1997-ben, melyet egy évvel korábbi, pucér Playboy-fotóinak révén érdemelt ki. Bár csak egy szezont töltött el a piros fürdőruhás mentőangyalok társaságában, minden bizonnyal sok rajongót szerzett magának a világ minden tájáról.

Szexi fotók minden évben

Azóta számtalanszor találkozattunk dögös testével, melyet sokszor nem is igazán rejtett ruha mögé. 2003-ban például ismét meztelenül pózolt a nyuszimagazinban és lám, lám, most megint bebizonyította, hogy nem múltak el nyomtalanul a fürdőrucis munkanapok. Bizony még mostanság is előszeretettel bújik a kényelmes és izgalmas nyári öltözékbe. A 35 éves egykori Playboy-modell hollywoodi filmekben is próbált bizonyítani, szerepelt a Starsky és Hutch-ban és a Horrorra akadva című paródiákban is.

Legutóbb pedig a Cukrosnéni vígjáték pornószínésznőjeként csodálhatták meg a nézők a hölgy idomait.

Úgy tűnik, a fenegyerek Dennis Rodman egykori felesége jól érzi magát a bőrében, és egyelőre nem gondolkodik a gyermekáldáson.

Bár a híresztelések szerint áprilisban eljegyezték egymást kedvesével, a Korn együttes gitárosával, Rob Pattersonnal.

Ezt is szeretjük