Carlos Santana lányából dögös, szőke nő lett: a 35 éves Stella is zenész
Stella édesapja, Carlos Santana nyomdokaiba lépett.

carlos-santana-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carlos Santana a világ egyik legismertebb gitárosa, a 72 éves amerikai-mexikói zenész karrierje során tíz Grammy- és három Latin Grammy-díjjal büszkélkedhet. Hazánkban is több alkalommal fellépett már a legenda.

Volt felesége, Deborah King három gyermekkel ajándékozta meg, Salvador 1983-ban, Stella 1985-ben, Angelica pedig 1990-ben látta meg a napvilágot. Gyermekei közül a két nagyobbik a sztár nyomdokaiba lépett, Stellából például irtó dögös énekesnő lett.

Ő Carlos Santana lánya, Stella

Stella igazi virtuózcsaládban nőtt fel, hiszen nemcsak édesapja révén örökölte a zene szeretetét, hanem anyai ágon is, a nagyapja Saunders King énekes és gitáros. Kis korában kezdte a zenetanulást.

- Zongoráztam, és énekeltem is egy kicsit, de annyira visszahúzódó voltam, hogy fájdalmat éreztem, ha a színpadra kellett állnom. Nem véletlen, hogy a középiskola előtt még a sportok iránt érdeklődtem - nyilatkozta a Schön! magazinnak.

Az egyetemen interkulturális kommunikációt és személyiségfejlesztést hallgatott, egyáltalán nem gondolt arra, hogy zenéléssel foglalkozzon. Akkor győzte le a szerepléstől való félelmét, amikor rájött, nem szabad erőltetnie a zenélést az életében, ez a pillanat 2013-ban jött el nála. A számait általában ő maga írja, debütáló albuma, a Selfish 2016-ban jelent meg.

- Mindkét szülőm nagy hatással volt rám. Anyukám, sőt a húgom is kiváló írók. Ha a dalszövegeimet írom, szeretem világosan, jelentőségteljesen és gyorsan kifejteni, ami bennem van. Szeretem a szövegeim úgy átfutni, hogy nem hallom mögötte a zenét - magyarázta.

Az interjúban hozzátette, nem zavarja, ha mindenki Santana lányaként emlegeti őt, mivel büszke édesapjára, és hálás azért, hogy a legendás sztár gyermeke lehet.

Ahogy a fotókon is látszik, Stellából dögös, szőke nő lett, fotói alatt gyakran megjegyzik a kommentelők, hogy mennyire csinos.

Eminem lányából gyönyörű nő lett

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Eminem lánya, Hailie.

Ezt is szeretjük