Meglepő döntés! Szerinted is ő 2010 legcsinosabb színésznője?

A Harper's Bazaar megnevezte az idei év legjobban öltözködő színésznőjét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban alapkövetelmény a sztárok esetében, hogy ha a vörös szőnyegre lépnek, akkor a lehető legszebb külsővel és legragyogóbb ruhában tegyék ezt meg, ennek pedig, ha mások nem is, a divattervezők biztosan nagyon örülnek.

A színésznők tehát minden premierre és gálára különleges és méregdrága ruhakölteményekben érkeznek, ám az, hogy közülük ki a legcsinosabb, már ízlés kérdése - a Harper's Bazaar mindenesetre nemrég tette közzé a maga győztesének a nevét.

Nem mindenki ért egyet

A neves magazin angol kiadásának szerkesztői szerint 2010 legjobban öltözött színésznője pedig nem más, mint Carey Mulligan! A 25 éves angol hölgy győzelme jogosnak tűnik, ennek ellenére megosztja a közvéleményt.

Mulligan ugyanis kétségkívül igazán csinos és szokványosnak semmiképpen sem nevezhető estélyikben tündökölt az elmúlt hónapok során a kamerák kereszttüzében, ám a Celebitchy szerint, ha jó úton is halad, még mindig csak keresi saját stílusát.

Ezt a véleményt elfogadhatjuk, hiszen a Harper's Bazaar szerint Victoria Beckham csak a második helyezett lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a 46 éves szupermodell, Yasmin Le Bon állhatott.

Karrierépítő szándék?

Persze ne feledkezzünk meg arról se, hogy az ilyen jellegű titulusok kiosztása mögött üzleti érdekek is megbújnak, Carey Mulligan pedig még mindig nem tartozik az igazi szupersztárok közé - karrierjének tehát mindenképpen jót tesz egy ilyesfajta elismerés.

A bájos színésznő 2005-ben a Büszkeség és balítélettel kezdte karrierjét, ám akkor még nem sokan figyeltek fel tehetségére. A filmes köztudatba a tavalyi Egy lányról című romantikus drámával robbant be, amiért Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték, igaz, végül egyik díjat sem kapta meg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A hazai mozikban jelenleg a Tőzsdecápák - A pénz nem alszik című thrillerben láthatjuk majd, amiben ő alakítja a Michael Douglas által megformált Gordon Gekko lányát, Winnie-t.

Ezt is szeretjük