Titokban összeházasodott a két gyönyörű színésznő - Las Vegasban kelt egybe Cara Delevingne és Ashley Benson
Másfél év randizás után összeházasodott Cara Delevingne és Ashley Benson.

ashley-benson-cara-delevingne-eskuvo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett, amikor 2018 tavaszán kiderült, hogy Cara Delevingne és Ashley Benson együtt járnak, ugyanis habár a modell-színésznő Delevingne esetében köztudott volt, hogy mindkét nemhez vonzódik, a Pretty Little Liars - Hazug csajok társasága sorozatsztárja korábban csak férfiakkal randevúzott.

Titokban összeházasodtak

Múlt hónapban közös gyűrűvel az ujjukon kapták le a sztárpárt, azonban akkor még mindenki úgy hitte, hogy azért viselik az ékszert, mert eljegyezték egymást. Most kiderült, hogy sokkal komolyabb szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis titokban már össze is házasodtak.

A The Sun on Sunday magazinban derült ki az igazság, ahol a lap forrása azt is elárulta, hogyan zajlott le a két gyönyörű híresség menyegzője:

- Cara és Ashley is biztosak a kapcsolatukban, így logikusnak tűnt, hogy végre hivatalossá is tegyék, mit jelentenek egymásnak. Aki ismeri őket, az tudja, hogy nagyon lazának tűnnek, de komolyan elkötelezték magukat egymás mellett. Igazán szimpla, csendes, könnyed esküvőt szerettek volna, ezért Las Vegasra esett a választásuk - nyilatkozta a lapnak.

A híres Little Las Vegas kápolnában keltek egybe, ahol egy Elvis-imitátor vezette a szertartást. Charlize Theron, a Jonas Brothers tagjai és Sophie Turner is jelen voltak, amikor kimondták az igent. Mindketten feketét viseltek, Ashley azonban szeretett volna egy tradicionálisabb csokrot is a kezébe, ő így vonult az oltár elé. Az esküvő után a kápolna rózsaszín Cadillacjében pózoltak a közös fotókhoz, aztán visszatértek a hotelszobájukba - buli helyett inkább kettesben akarták megünnepelni, hogy egybekeltek.

Mivel Cara és Ashley nem szeretik beengedni a médiát a szerelmi életükbe, és a kapcsolatukat is egy év után vállalták fel, így nem csoda, hogy fotót sem közöltek a ceremóniáról - hátha később meggondolják magukat, és mégis láthatjuk őket az oltár előtt.

Holland Taylor és Sarah Paulson is odavannak egymásért

A Két pasi - meg egy kicsi sztárja odavan fiatalabb barátnőjéért - a 32 évnyi korkülönbség ellenére is imádják egymást. Nézd meg a közös fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük