Gyönyörű nő lett Camilla Belle, a Jurassic Park helyes kislánya
Camilla Belle 6 éves kora óta forgat, láthattuk például az Átkozott boszorkákban és a Jurassic Parkban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a gyereksztárokat gyakran kíméletlenül beszippantja a showbiznisz, és a tündéri színészpalánták észrevétlenül csúsznak egyre lejjebb a lejtőn, azért szerencsére nem mindenki élete ér olyan szomorú véget, mint a nemrég elhunyt Corey Haimé.

Camilla Belle-nek viszont sikerült megőriznie a józanságát, miközben bájos kislányból gyönyörű nővé érett, amihez valószínűleg szigorú katolikus neveltetésének is köze lehet.

Pedig a brazil-amerikai szülőktől származó leányka már hatévesen kipróbálta, milyen lehet a kamerák előtti élet.

Hatéves korától forgat

Kisebb sorozatbéli felbukkanások után, a kilencvenes évek közepétől már olyan kasszasikerekben játszhatott, mint Stephen Spielberg 1997-es Jurassic Parkja, ahol Cathy Bowmant keltette életre.

Vagy az egy évvel későbbi Átkozott boszorkák, melyben a Sandra Bullock által megformált Sally Owens gyerekkori változatát alakította.

2000 körül egy időre visszavonult, majd 2005-ben, immáron ifjú hölgyként tért vissza a Jack és Rose balladájában, ahol egy sebzett lelkű kamaszlány bőrébe bújt Daniel Day Lewis oldalán.

De a nézők emlékezhetnek rá a három évvel későbbi I.e. 10 000 című misztikus kalandfilmből is.

Al Pacino és Joe Jonas

Jelenleg pedig, ha hinni lehet a híreszteléseknek, Al Pacino és Peter O’Toole mellett forgatja a Mary, Mother of Christ című, feltételezhetően bibliai témájú mozit.

Ami Belle magánéletét illeti, egy ideig Joe Jonasszal, a Jonas Brothers tagjával járt, de 2009 júliusában szakítottak.

Ezt is szeretjük