Bikiniben is gyönyörű a gömbölyödő hasú Camila Alves
A bájos modellnek sikerült az, ami sokaknak nem: megszelídítette, sőt, apává tette a vászon szívtipróját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak kismamák, akik nem igazán merészkednek ki a házból - már ha megtehetik -, mert pocakkal ormótlannak érzik magukat. Pedig sokan osztják azt a véleményt, egy terhes kismama szinte kivirul, hiszen éppen ezek azok a hónapok, amikor nem kell az alakra ügyelni, csak a kis lurkóra, ott bent.

Talán decemberre meglesz a kistesó

Nos, Matthew McConaughey szépséges kedvesét, a 26 éves Camila Alvest elnézve valóban igaz az utóbbi tétel. A brazil modellből lett sztárbarátnő ugyanis igazán bűbájosan fest gömbölyödő pocakjával, amit láthatóan még bikiniben sem fél megmutatni.

Megbűvölte a sztárt

Bár ha jobban belegondolunk, bizonyára bátornak kellett lennie már ahhoz is, hogy gyermeket szüljön a szívtipró színésznek, aki olyan nőket tudhatott már az ágyában, mint Sandra Bullock, Ashley Judd vagy éppen Penelope Cruz.

Ám Alves kisasszonyt nem zavarta párja előélete. Megismerkedésük után nem sokkal teherbe esett, majd 2008 júliusában világra hozta a kis Levit, most pedig immáron második közös gyerkőcüket várják.

Kell a boldogító igen

Bár egyelőre nem kondulnak meg az esküvői harangok, ki tudja, mire veszi még rá a szerelem Hollywood köztudottan házasságellenes szépfiúját.

Egyesek máris tudni vélik, hogy még a második baba születése előtt elveszi majd szíve választottját. Mindenesetre annyi biztos, hogy a legújabban az Excsajok szelleme című vígjátékban látható, 39 éves sztár egészen kicserélődött, amióta családos ember lett.

- Hihetetlen, hogy már családom van, egy saját kis törzs, és van egy kisfiam, akire vigyázhatok.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ez többet ad nekem, mint bármi más az eddigi életemben - áradozott McConaughey, és azt is elárulta, őrülten várja már a kis jövevény érkezését.

Ezt is szeretjük