Szánalmasan szürke smink nélkül Cameron Diaz

A világhírű hollywoodi színésznőt cseppet sem hízelgő külsővel kapták le a minap.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hiába volt Cameron Diaz a 2008-as év legjobban fizetett színésznője a Forbes szerint – tavaly 50 millió dollárt, azaz mintegy 11 milliárd forintnyi összeget keresett filmjeivel -, egyéni ötletekben láthatólag igencsak szűkölködik.

Smink nélkül és sportos ruhában meglehetősen átlagos

Máskülönben képes lett volna kitalálni, milyen frizurát is szeretne, hogy egész Hollywood őt bámulja. Ehelyett azonban az unalmasabb, ám kétségkívül könnyebbik utat választotta, amikor úgy döntött, egy másik híresség haját varázsoltatja kobakjára.

Egykor modellként dolgozott

Legalábbis csakis erre lehet következtetni abból, ahogy legutóbb megjelent a hírességek által felkapott Byron and Tracey fodrászszalonban. Ugyanis nem akárki kinyomtatott képét lobogtatta, mint Kate Moss-ét!

Rövid diskurzus után neki is látott a hajszobrász, hogy Diaz kisasszony megfakult tincseit a brit modelléhez hasonlatosra fesse. A 36 éves színésznő jól tűrte a megpróbáltatást, a több órás kényszerpihenőt többnyire telefonálgatással és smsezéssel töltötte, már a ráérős szemtanúk szerint.

Ki tudja, lehet, hogy új pasi van a háttérben, azért a fazonváltás és a telefoncsata? Ismeretes, hogy eleddig nem nagyon volt Diaznak szerencséje a férfiakkal, legutóbb 2007-ben ért véget négyéves kapcsolata Justin Timberlake-kel.

Ha hímnemű van a háttérben, akkor viszont nem ártana kicsit jobban odafigyelnie a külsejére. Tény, ami tény, jó húzás a csinos frizura, ám közel sem minden.

Bár még egy hollywoodi sztártól is képtelenség azt elvárni, hogy mindig úgy ragyogjon, mint egy vörös szőnyeges eseményen. Ám azért mégiscsak illik tisztába lennie azzal, mi áll jól neki, és mi az, ami öregíti.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Márpedig a fotókat elnézve egyértelmű: Cameron Diaz sápatag kis egérnek tűnik, ha smink nélkül hagyja el otthonát. A rágcsálókat pedig, ugye, nem sok pasi szereti.

Ezt is szeretjük