Cameron Diazon röhög a net: a 47 éves sztár videóját mindenki imádja

Cameron Diaz vicces videójáért megőrülnek az emberek.

cameron diaz cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több híresség regisztrál fel a TikTokra, ahova általában rövid, vicces videókat töltenek fel. Eleinte csak a kamaszok és a tinédzserek voltak jelen a platformon, de ez mostanra megváltozott.

Olyan sztárok használják az alkalmazást, mint Jennifer Lopez, Britney Spears, Will Smith vagy éppen Anthony Hopkins. Most egy újabb híresség regisztrálta fel magát.

Cameron Diaz TikTok-videója irtó viccesre sikerült

Cameron Diaz egy nagyon vicces videóval debütált a TikTokon, a felvételt Instagram-oldalára is feltöltötte, amit itt meg is nézhetsz.

A 47 éves sztár egy borívós kihívást teljesített, aminek az volt a lényege, hogy a barátnője, Katherine Power mögé ült. Power szájában volt egy borospohár, Diaznak pedig abból kellett meginnia az italt, ahogy a felvételen is látszik, sikerült teljesítenie a kihívást. Még zenei aláfestést is betett, Enyától az Only Time című dalt gondolta a legmegfelelőbbnek ehhez.

A rajongók imádták a videót, valaki meg is dicsérte a színésznőt azért, mert egy csepp bor sem folyt ki az akció közben. Mások azt kommentelték, hogy mindenképp kipróbálják ezt a trükköt valamelyik barátjukkal. Fél nap alatt több mint másfél millióan látták a felvételt.

cameron diaz
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

2014-ben vonult vissza a színészkedéstől, azóta férjével, Benji Maddennel szülőkké váltak, mindez 2020 januárjában derült ki, kislányukat, Raddixet egy béranya hozta világra. Diaz élvezi az anyaságot, odáig van gyermekéért, írtuk meg róla korábban.

Egy vállalkozást indított barátnőjével, Powerrel, az Avaline cége vegán borokat forgalmaz.

Ő Cameron Diaz férje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Cameron Diaz és Benji Madden.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük