Ezért tűnt el Cameron Diaz a reflektorfényből - Meglepő az oka
A színésznőt évek óta nem láthattuk.

cameron-diaz-eltunes-oka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz éppen 25 évvel ezelőtt futott be Hollywoodban, amikor teljesen ismeretlen színésznőként megkapta A maszk című vígjáték női főszerepét. Onnantól szárnyalt a karrierje, olyan filmekben szerepelt, mint a Vanília égbolt, az Álljon meg a nászmenet!, a Keresd a nőt! vagy a Charlie angyalai.

Teljesen eltűnt a reflektorfényből

2014-ben még három filmben is láthattuk: A csajok bosszúja, a Szexvideó és az Annie mind abban az évben jöttek ki, mindhárom Diaz főszereplésével. Azóta pedig teljesen eltűnt a reflektorfényből. De mi lehet az oka annak, hogy egy csúcson lévő színésznő önként nyugdíjba vonul mindössze 46 éves korában? Erről ő maga beszélt az InStyle magazinban:

- Fél életemet a nagyközönség előtt éltem le. Úgy érzem, teljesen rendben van, hogy úgy döntöttem, hogy most szánok egy kis időt csak magamra. Majd később eldöntöm, vissza akarok-e térni a reflektorfénybe - ha egyáltalán szeretnék egyszer visszatérni. Őszinte leszek: nem hiányzik a színészkedés. Most jól akarom magam érezni, ennyi az egész. De bármibe is fogok, olyanra vágyom, ami iránt újra tudok lelkesedni - nyilatkozta a lapnak.

Most a sztár egyik barátnője is nyilatkozott a People magazinnak, és elárulta, hogy Cameron Diaznak valójában soha nem szabadott volna híressé válnia, mert nem neki való ez a világ:

- Annak ellenére, hogy mindig reflektorfényben élt, sosem érezte jól magát benne. Nagyon sok stressz érte, és az évek során teljesen tönkretette őt Hollywood. Jól tette, hogy visszavonult. Most boldogabb, mint valaha, szinte minden időt a férjével, Benji Maddennel tölt. Imádja a házaséletet, és végre nagyon jól érzi magát, megtalálta a helyét - árulta el a magazinban.

Brendan Frasert tönkretette Hollywood

A Múmia-filmek sztárja teljesen eltűnt az utóbbi időben - olvasd el, mi történt vele.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük