Fotók! Egy baleset miatt csúfult meg a Szívtipró gimi szépfiúja
Callan Mulvey, a Szívtipró Gimi Drazicje a sorozatban dögös külsejével hódított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Callan Mulvay a kilencvenes évek népszerű ausztrál sorozatának, a Szívtipró giminek köszönheti, hogy a közönség megismerte az arcát.

A középiskolások életét bemutató szériában a balhéktól sem mentes, ám annál dögösebb Drazic karakterét testesítette meg.

Az új-zélandi és maori ősökkel is büszkélkedő sztár nyolcéves volt, amikor családjával Sidney-be költöztek. Mulvay a középiskola után csöppent bele a Szívtipró gimi csapatába, és négy éven át alakította a suli fenegyerekét.

Kolléganőjével járt

Sármos mosolya nem csak a tévénézők kedvencévé tette: sorozatbéli szerelmével, Anitával, akit Lara Cox alakít, a való életben is szorosabbra fűzték viszonyukat, bár a házasságig csak a képernyőn jutott el a dolog.

A forgatások után Mulvay többnyire epizódszerepekben tűnt fel, 2003-ban pedig szomorú apropóból került ismét a figyelem középpontjába. A fiatal színész ugyanis súlyos autóbalesetet szenvedett. 100 km/órás sebességgel frontálisan ütközött, csak a csodának köszönheti, hogy még él.

Hajszálon múlt az élete

Maradandó sérülései azonban maradtak: bal lába súlyosan roncsolódott, egyik szemére megvakult, eltört az arccsontja és az állkapcsa, a műtétek hegei pedig ma is látszanak arcán.

Bár egykori szexi külsejének a baleset után búcsút inthetett, minden bizonnyal ez érdekelte a legkevésbé, és örült, hogy ennyivel megúszta. Karrierjére azonban nem volt negatív hatással a drámai változás, ugyanis felépülése óta egyre több szerepet kap. 2007-ben láthattuk a McLeod lányaiban, 2008 óta pedig a Rush - A hajsza című filmsorozatban bizonyítja tehetségét.
Ezt is szeretjük