Íme, a legostobább celebek, akik IQ helyett mellet villantanak
Hollywood zűrös fiatal sztárjai időről időre átlépik a jó ízlés határát, botrányaikkal sokkolják a rajongókat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood üdvöskéi között szép számmal akadnak olyanok, akik bizony nem az eszükről híresek, sokkal inkább ostoba viselkedésük vagy botrányaik miatt kerülnek újra és újra az újságok címlapjára.

Fényes karrier állt a 23 éves Lindsay Lohan előtt befutott gyerekszínészként, ám felnőve nívós filmek helyett inkább a féktelen bulik főszereplőjévé vált. A villantásairól híres sztárocska súlyos drog- és alkohol problémákkal küzd, és bizony már a törvénnyel is meggyűlt a baja. Ittas vezetés és drogbirtoklás miatt 2007-ben le is tartóztatták, de csak 84 percet kellett a rácsok mögött töltenie.

Alkohol és drogok fogságában

A szintén 23. évükben járó Olsen-ikrek szinte a kamerák előtt cseperedtek fel, és róluk is elmondható, hogy gyerekként voltak igazán sikeresek. Mary-Katy alig volt 18 éves, amikor anorexiája miatt 2004-ben be kellett vonulnia egy rehabilitációs központba. Ashleyről pedig 2006-ban jelentek meg olyan fotók, amelyeken bedrogozott állapotban látható. A sztárvilágban azt rebesgetik, hogy az ikreknek Heath Ledger halálához is közük volt.

Mischa Barton, a Narancsvidék egykor bájos főszereplője is beállt a züllő sztárok sorába, és nem veti meg sem az alkoholt, sem a drogokat. 24 éves kora ellenére önpusztító életmódja olyan méreteket ölt, hogy 2009 júliusában kórházba is kellett szállítani: a Cedars-Sinai Medical Center pszichiátriai osztályán kezelték.

Szétszabott szilikonmacák

Tehetség helyett léggömb méretűre plasztikázott kebleivel és egyéb szétszabott testrészeivel sokkalja a közönséget a brit glamour modell, Jodie Marsh. A 30 éves szilikonmaca mindent bevet, hogy a köztudatban maradjon. 2007-ben attól sem riadt vissza, hogy valóságshowban keressen férjet magának, ám később kiderült, hogy az egész csak színjáték volt.

Tara Reid, az Amerikai Pite 34 éves sztárja rendszerint szétszabott testével rémisztgeti a rajongókat, olykor egy-egy mellbimbóvillantást is megenged magának.

2006-ban egy chicagói szilveszteri partin ostobaságáról is tanúbizonyságot tett, amikor nehézséget okozott neki 60-tól visszaszámolni, és ez a malőr a legnagyobb jóindulattal sem írható kizárólag az alkohol számlájára.

Ezt is szeretjük