Rémmé plasztikázva tért vissza a szívtipró Burt Reynolds

Az egykori mozis sármőrre, Burt Reynoldsra alig ismertek rá régi rajongói.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tagadhatatlan, Burt Reynoldsért egykor bomlottak a nők - persze akkor még ifjú volt, és ellenállhatatlanul sármos.

Csak a bajusz a régi

Nem csoda, hogy 1972 áprilisában, első meztelen férfi modellként, ő pózolhatott a Cosmopolitan magazin kihajtogatható poszterén.

Reynolds akkor már meglehetős hírnevet szerzett magának John Boorman kaland-thrillerében, a Gyilkos túrában, pedig eredetileg nem is színésznek, sokkal inkább futballistának készült. 

Ám egy térdsérülés miatt fel kellett adnia sportolói álmait – helyette azonban szerzett másikat.

Izmos, szőrös mellkasával és szúrós szemével, intelligens, tettre kész figurájával tökéletese illett a nyílt szexualitás felé forduló moziba.

A korábbi tévésorozatok és néhány film után tulajdonképpen a Gyilkos túrának köszönhetően vált a korszak népszerű sztárjává, amelyet további sikerfilmek követtek.

Bár egy ideig nem bírt hibázni, és öt éven keresztül sorra gyártotta a kasszasikereket, ám amikor érezte, hogy már kezd megöregedni, visszatért a kezdetekhez: a televízióhoz.

Több év kihagyás után végül a Demi Moore féle Sztriptízzel tért vissza a vászonra – ám ez már egy másik Burt Reynolds volt.

Tehetségével ugyan ötször kenterbe verte Moore kisasszonyt, de láthatólag legalább annyi plasztikai műtéten volt túl, mint a felturbózott – akkor még – Willis-feleség.

Komikusan magasra felvarrt szemöldökével és túl simára húzott arcával ugyan tökéletesen illett a perverz politikus szerepkörébe.

Csakhogy arcának bizarr kinézete nem a maszkmesterek keze munkáját dicsérte, hanem egy régimódi plasztikai sebészét, aki a finom módszerekről valószínűleg nem sokat hallott.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindenesetre, ha már így sikerült, sebaj. A 73 éves színész méltósággal viseli szétszabott külsejét, és szerepeiben is többnyire igyekszik úgy választani, hogy a karakter passzoljon mókás ábrázatához. Habár mostanában inkább anyagi okokból vállalt be filmeket, az 1997-es Boogie Nights pornórendezőjének bőrébe bújva egyenesen az Oscar-jelölésig tudott jutni. És azért ehhez már tehetség is kellett, jócskán.

Cikkünk a Gabo kiadó 501 filmsztár című könyve aktuális fejezetének felhasználásával készült.
Ezt is szeretjük