Ezen nevet most a fél internet! Hatalmasat esett mindenki szeme láttára a palota őre
Sztár lett abból az őrből, aki elesett az őrségváltáskor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a Buckingham Palota őrei kemény kiképzést kapnak, hogy a Londonba látogatók ne tudják őket kizökkenteni, úgy tűnik, még egy mókás kedvű turista sem kellett ahhoz, hogy az egyik őrből egycsapásra sztár váljon.

Az internetre kikerült videó tanúsága szerint éppen őrségváltás zajlott, amikor az egyik őr megcsúszott egy csatornafedélen és kínosat esett.

Láthatóan zavarba is jött, de igyekezett érzelmeit palástolni, több-kevesebb sikerrel.

Végül azért csak lezajlott az őrségváltás, ő pedig kicsit grimaszolgatva még, de elfoglalta őrhelyét a palota bejáratánál.

Emlékezetes produkcióját valószínűleg sokan látták a helyszínen, hiszen egyre többen özönlenek a brit fővárosba, mivel Katalin hercegnő most már bármelyik pillanatban szülhet.

Sztárokkal is előfordul

A sztárokkal is előfordul, hogy mindenki szeme láttára esnek egy nagyot: februárban Madonna esett hanyatt éneklés közben a Brit Awards díjkiosztó gálán.

Ugyancsak februárban történt az is, hogy Helen Mirren botlott el a berlini filmfesztiválon, szűk ruhájának köszönhetően.

Kínosan szűk ruhák

Van olyan sztár, aki túl kicsi méretet választ, nem csoda, ha minden lépésére oda kell figyelnie, nehogy lerepedjen róla a ruhája. Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük