Most jelentették be! Az 58 éves színész ötödszörre is apa lesz
Most jelentették be, hogy Bruce Willis és felesége, Emma Heming második gyereküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most jelentette be Bruce Willis, hogy közel a 60-hoz ismét apa lesz, most már ötödszörre. Az 58 éves színész és 23 évvel fiatalabb felesége, Emma Heming második közös gyermeküket várják.

A párnak már van egy tündéri kislánya, a másfél éves Mabel, valamint Willisnek előző házasságából van már három lánya: Rumer, Scout és Tallulah.

20 nő veszi körül

Ennyi nő között a színész már igazán vágyik egy kisfiúra is, hogy legalább minimálisan javuljon a nemek aránya.

- Nem mintha bajom lenne ezzel a felállással, hiszen többet tanultam a nőkről, mint a legtöbb férfi valaha is fog. Mondjuk nem is nagyon tudtam mást csinálni, mivel legalább 20 nő vesz körül állandóan - mesélte egy interjúban még nyáron Bruce Willis.

Arról már korábban megindultak a találgatások, hogy a 35 éves modell esetleg ismét állapotos, ám hétvégén készült róla egy kép, ami egészen bizonyossá tette, most pedig Heming menedzsmentje is megerősítette a hírt.

- Egy új baba érkezése csodálatos dolog, és bár nekem már volt előtte három lányom, mindegyiküknél úgy éreztem magam, mint a legelső alkalommal. Ugyanolyan szórakoztató és izgalmas. Egyszerűen semmi mást nem érzel, csak végtelen imádatot a gyereked iránt. Leírhatatlanul jó érzés - mondta júniusban a Zoomer magazinnak.

A lányokat meg kell menteni

A feleségéről is csak latívuszokban tudott beszélni a Die Hard-filmek sztárja, aki úgy véli, Heming igazán jó anya, és sokkal okosabb, mint maga a színész, az ítélőképessége is jobban működik a legtöbb esetben. Bruce Willis azt is bevallotta, nagyon élvezi, hogy lányos apuka lehet.

- Elnézem a kissrácokat, és egyszerűen tündériek, nem tagadom, szeretnék egyszer én is egy fiút. De meg is rémítenek ugyanakkor, mert egy fiú életében elérkezik az a pont, amikor nem akar majd segítséget, mert egyedül akarja megoldani a problémáit, és nem igényli, hogy örökké védelmezzük. A lányok ezzel szemben örökké megmentésre szoruló hercegnők maradnak, akik olyan aranyosan tudják mondani, hogy ó, apa... - mondta Willis.

Ezt is szeretjük