Váratlan haláleset miatt gyászol Bruce Springsteen
Holtan találták Bruce Springsteen unokatestvérét, akinek tragikus halála miatt lemondták hétfő esti koncertjüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. október 26-án, hétfőn holtan találták Bruce Springsteen unokatestvérét, Lenny Sullivant a Kansas City-ben lévő InterContinental szállodában, nem sokkal azelőtt, hogy az énekes és együttese a színpadra lépett volna. 

A váratlan tragédia mélyen megrázta Springsteent, hiszen rokona tíz éve dolgozott az E Street Band road menedzsereként.

Az aznap esti koncertet kegyeleti okokból lemondták, és a jegyek árát visszafizették. Ugyanakkor megígérték a rajongóknak, hogy minél előbb pótolják az elmaradt fellépést.

A rendőrség mindeközben nyomoz az ügyben, habár a haláleset kapcsán egyelőre kizárható az idegenkezűség.

Mindenki szerette az együttesből

- Lenny Sullivan, Bruce unokatestvére és az E Street Band menedzsere a mai napon, 36 éves korában elhunyt. Rendkívül kedves és érzékeny ember volt, akit nagyon szeretett Bruce, a banda, a stáb és az egész Thrill Hill Family – olvasható a hír Springsteen hivatalos honlapján.

Tragédia, botrány és baleset

Már eddigi is kemény volt az idei év a hatvanéves Springsteen számára, hiszen tavasszal házasságtöréssel vádolták meg egyik barátja válópere során, áprilisban pedig felesége, Patti Scialfa lovasbalesetet szenvedett.

Arról nem is beszélve, hogy a banda régi billentyűse, Danny Federici tavaly hunyt el 58 évesen.

Az Oscar-díjas Bruce Springsteen következő koncertje csütörtökön lesz a Madison Square Gardenben, ahol a Rock and Roll Hall of Fame más legendás előadói is fellépnek.

Ezt is szeretjük