22 év után vége! Csúnya válásnak néz elébe a sztárpár
Részletek!
22 év házasság után külön folytatja életét Hollywood legismertebb sztárpárja, Bruce és Kris Jenner.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

22 év házasság után Bruce Jenner és a Kardashian lányok édesanyja, Kris Jenner külön folytatják életüket, és beadták a válópert.

A Hollywood leghíresebb párjának tartott Jennerék közleményben tudatták, egymás nélkül boldogabban élnek, ezért a válás mellett döntöttek.

Külön, de boldogan

- Jelenleg külön élünk, és így sokkal boldogabbak vagyunk. De mindig szeretni és tisztelni fogjuk egymást, egymástól külön élve is a legjobb barátok maradunk, és továbbra is a családunk lesz a legfontosabb dolog a világon - mondta a pár az E! Newsnak.

Kris és Bruce Jenner már többször költözött külön egymástól kisebb időszakokra, de eddig mindig tagadták, hogy házasságuk megromlott volna. Most azonban úgy tűnik, hogy az ijesztőre műtött egykori olimpiai bajnok Bruce Jenner végleg elhagyta malibui házukat.

Kathie Lee Gifford, a család barátja és a lányok keresztanyja a Today Show-ban mondta el, hogy teljesen hiányzott Jennerék házasságából a kontroll, most azonban biztos nyugodtabbak lesznek, hogy nincs rajtuk a nyomás. A család volt ugyanis az első, aki valóságshow-t csinált az életéből, Kris Jenner pedig jól forgatta a kártyalapokat, és sikerült befuttatnia a lányait.

A családi barát azt is elmondta, már egy éve külön életek, a házasságuk pedig jóval korábban megromlott, csak a nyilvánosság előtt más képet mutattak.

Még kibékülhetnek?

- Még reménykedem benne, hogy legalább leülnek, és megbeszélik ezt az egészet. Eddig nem tudták, hiszen mindenhová kamerák követték őket. De a család érdekében jó lenne, ha összeszednék magukat. Szerintem még kibékülhetnek, hiszen valóban, igazán szeretik egymást - mondta Gifford.

Hozzátette, hogy igazából leginkább csak a két fiatalabb lányért, a 17 éves Kendallért és a 16 éves Kylie-ért aggódik, hiszen őket rettentően megviselheti a szakítás. A lányok már el is döntötték, hogy ki mellé állnak az ügyben, Kendall az édesapja, míg Kylie az édesanyja pártját fogja. A család egy csúnya válás elé néz, ugyanis Bruce és Kris Jenner nem tud megállapodni a vagyon elosztásában.

Egy másik forrás a RadarOnline-nak elmondta, a gyerekek nevelésében is folytonos harc dúlt a házaspár között, Bruce Jenner ugyanis azt akarta, hogy normális gyerekkoruk legyen a lányoknak, míg Kris a modellkarrierjüket és más üzleti vállalkozást nyomott inkább.

- Nagyon nehéz volt látni, hogyan küzd Bruce, hogy a lányok a tanulásra összpontosítsanak inkább, ne a karrierjükre. Úgy érezte, azzal, hogy a nyilvánosság elé tolják őket, ellopják tőlük a gyerekkorukat, amikor még csak játszaniuk kellett volna meg otthon bohóckodni - mondta egy másik barátjuk.

Bruce Jenner egykori olimpiai bajnok 1991-ben vette feleségül Krist. Házasságukból két lányuk született, a 17 éves Kendall és a 16 éves Kylie. Kris ekkor már négy gyermeket nevelt előző házasságából Kourtneyt, Kimet, Khloét és Robot - első férje, Robert Kardashian 2003-ban hunyt el. Bruce-nak előző kapcsolatából négy gyermeke született.

Ezt is szeretjük