Bizarrul szétszabatta arcát a híres olimpikon, Bruce Jenner
Az olimpikonból egy csúf arcú öregúr lett a ráncfelvarrásoknak és botoxnak köszönhetően.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Jenner megdöbbentően szétszabatta arcát, amit a róla készült legutóbbi fotók is tanúsítanak.


Az egykori sportoló és tévésztár le sem tagadhatná, hogy az elmúlt hónapokban bizony ráncfelvarráson esett át, a szépészeti beavatkozás következményeként pedig egy bizarr arcú öregúr lett belőle.

60-ik születésnapja előtt varratta fel ráncait

Vajon ki gondolná Jenner iszonyatosan szétbotoxolt fejét látva, hogy az 1976-os Montreali Olimpia tízpróbájának aranyérmese idén ősszel tölti be hatvanadik életévét?

Tény, hogy Jenner simán letagadhatna tíz évet életkorából, ám azt talán nem vette számításba, hogy a gátlástalan plasztikai sebészek milyen kiábrándító pusztítást végeznek majd egykor jóképű arcának vonalain.

Kim Kardashian állt ki mellete

Az is érthető, hogy Kim Kardashian miért vette védelmébe Jennert, hiszen az olimpiai bajnok a nevelőapja.

A nagyfenekű celebmaca vallotta be néhány napja, hogy mostohaapja valóban egy másik plasztikai sebészt keresett fel, mivel szeretett volna sokkal jobban kinézni

- Bruce-t régóta sokan támadják, amiért egy betegségből adódó ráncfelvarráson és orrplasztikán esett át évekkel ezelőtt. Ám az akkori beavatkozások végeredménye nem éppen olyan lett, mint amire számított.

Éppen ezért döntött úgy most, a hatvanhoz közeledve, hogy egy másik sebésszel hozatja helyre a múltbéli elbaltázott plasztikát - nyilatkozta Kardashian.

Ezt is szeretjük