Autóbalesetet szenvedett az egykori olimpikon! Az ütközésben meghalt egy ember
Szombaton történt a baleset.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Reuters értesülései szerint február 7-én, szombaton, helyi idő szerint dél körül autóbalesetet szenvedett Bruce Jenner.

Az 1976-os olimpiai tízpróba aranyérmese és a Kardashian-lányok egykori nevelőapja Dél-Kaliforniában, Malibun, az autópályán ütközött össze két másik járművel. A helyi rendőrség azt a tájékoztatást adta, hogy egy ember meghalt a baleset következtében, többen pedig megsérültek.

 

A Los Angeles-i Megyei Seriffhivatal őrmestere, Matthew Dunn a lapnak elmondta, Bruce Jenner nem engedte, hogy az orvosok megvizsgálják, ő a saját lábán hagyta el a helyszínt. Az áldozatról egyelőre nem árultak el semmit, azt sem lehet tudni, férfi vagy nő volt-e az illető.

Hogy Bruce Jenner felelős volt-e  hármas ütközésért, és ha igen, milyen mértékben, arról még folyik a rendőrségi vizsgálat.

A 65 éves férfi a héten azzal került a címlapokra, hogy bevallotta volt feleségének, Krisnek - 1991 és 2014 között voltak házasok -, valamint gyerekeinek és családjának, hogy nővé fogja magát operáltatni.

Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner, Bruce Jenner

Bár az utóbbi időben már lehetett rajta látni a nőiesedési folyamatot a hormoninjekciók miatt, de csak most beszélt minderről ennyire nyíltan. Állítólag hamarosan az ABC csatornának ad majd interjút arról, hogyan jutott erre az elhatározásra.

Sztárok balesetei

Nézd meg, kik azok a sztárok, akik az utóbbi években balesetet szenvedtek. Kattints a nagy képre a galériáért!

Ezt is szeretjük