Bruce Willis ritkán látott lánya elbűvölően szép: friss felvételeken a 12 éves Mabel Ray

Bruce Willis és Emma Heming két lányt nevel, a nagyobbik most lett 12 éves.

Bruce Willis lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bruce Willis lányait csak ritkán lehet látni a közösségi oldalakon, felesége, Emma Heming azonban most megmutatta a már 12 éves Mabel Rayt.

Bruce Willis lánya 

Bruce Willisnél 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, azonban 2023-ban az orvosok legújabb szakvéleménye szerint frontotemporális demenciában szenved, a betegség lényegében a beszéd megértésének és produkciójának agyban fellépő zavara. Ez az állapot gyógyíthatatlan, diagnózisa óta már a színészkedéssel is felhagyott. Családja igyekszik mindenben a támaszára lenni, azonban a friss hírek szerint az állapota egyre csak romlik. 

Családja számára sem könnyű végignézni azt, ahogy a szavaiból és beszédéből élő, remek karrierívet bejáró Bruce Willis képességei romlanak. A színész feleségével, Emma Heminggel két lányt nevel, a most kilencéves Evelynt és a kamaszkorba lépett, 12 éves Mabel Rayt. 

A család alapvetően nem éli nyilvánosság előtt az életét, időnként mégis el lehet kapni róluk pár felvételt vagy fotót. Most lánya születésnapja alkalmából Emma Heming osztott meg az Instagram-oldalán egy összeállítást Mabel Rayről, melyen látszik, hogy elbűvölő nagylánnyá cseperedett. A lányoknak kifejezetten szoros kapcsolatuk van édesapjukkal, ami jelen helyzetben kiemelten sokat jelent a beteg világsztárnak. 

Demi Moore új fotót posztolt a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről: a színész 69. szülinapját ünnepelték

Demi Moore is felköszöntötte Bruce Willist a szülinapján.

Elolvasom

Cover-fotó: GettyImages

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük