Bruce Springsteen volt a 80-as évek imádott sztárja - A 70 éves énekest lehet, már fel sem ismernéd

Bruce Springsteen ennyit változott az elmúlt években.

bruce-springsteen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Springsteen a '60-as években kezdte meg zenei pályafutását, de a csúcsra kicsit később, a '80-as években jutott el. Legsikeresebb albuma, a Born in the U.S.A. 1984-ben jelent meg, a lemez címével egyező dal lett az egyik legnagyobb slágere, de a Dancing In The Dark is hatalmas sikert aratott.

Karrierje során több mint 120 millió albumot adott el világszerte, összesen 20 Grammy-díjat zsebelt be, de a legjobb betétdalért járó Oscart és Golden Globe-díjat is bezsebelte. Utóbbi elismeréssel kétszer is jutalmazták. A zenész 2019 szeptemberében ünnepelhette 70. születésnapját. 

Fotókon a 70 éves Bruce Springsteen 

Ahogy az alábbi felvételen is látható, a sztár semmit nem vesztett pozitív kisugárzásából, persze mint ahogy a legtöbb emberen, rajta is fogott az idő vasfoga. Azok, akiknek csak a '80-as vagy '90-es évekből van róla emlékképe, talán fel sem ismernék már őt az utcán. 

Napjainkban is a zenélésnek szenteli az életét. Eddig összesen 19 stúdió-, 23 élő és 8 válogatáslemeze jelent meg. A legutóbbit 2019 júniusában Western Stars címmel adta ki, ugyanezzel a névvel jelent meg októberben egy koncertfilmje is. 

Még mindig nem veszett el az alkotói kedve, egy új albumot szeretne elkészíteni, erről 2020 elején az ausztrál 9Honey női magazinnak mesélt.

- Hamarosan újra stúdióba vonulunk a bandával. Pontosan nem tudom, mennyi időt vesz ez majd el, de reménykedem, hogy nem sokat - mesélte akkor.

1991 óta nős, Patti Scialfa a felesége, aki szintén zenész, ráadásul Sprinsteen háttérzenekarának, az E Street Bandnek a tagja. Három gyerekük született: Evan 1990-ben, Jessica 1991-ben, Sam 1994-ben látta meg a napvilágot.

Így megváltoztak a '80-as évek zenészei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a '80-as évek legnépszerűbb férfi zenészei.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük