A kék lagúna szépsége szexi fehérneműben pózolt: az 57 éves Brooke Shields fantasztikusan néz ki

A kék lagúna bájos színésznője, Brooke Shields 57 évesen is bomba formában van, amelyet szexi fehérneműs képei is bizonyítanak.

profimedia-0043044372
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields modellkarrierjét már igen fiatalon, 11 hónapos korában kezdte. 1977-ben kapta első szerepét az Annie Hall filmben, azonban ebből kivágták. Végül A kék lagúna film hozta el számára a megérdemelt sikert.

Azóta sok idő telt el, a gyönyörű színésznőn azonban nem fog az idő vasfoga, 57 évesen is szenzációs formában van.

Brooke Shields szexi fehérneműben

A különleges szépségű tehetség igazán az 1980-as A kék lagúna című filmnek köszönhetően vált ismertté, amellyel mindenkit levett a lábáról. Dús, hosszú barna haja és csinos alkata elkápráztatta a nézőket. Érdekesség, hogy pár jelenetben egy idősebb lány helyettesítette, mert az akkor még csak 15 éves színésznő nem volt elég nőies.

Az elmúlt időszakban elsősorban vegán és állatjogi aktivistaként tevékenykedett. Válása után pár évvel, 2001-ben újra oltár elé állt, Chris Henchy forgatókönyvírónak mondta ki a boldogító igent, akitől két csodaszép lánya is született.

A tehetséges sztárt számtalan fotózásra invitálják, az egyik ilyen fontos esemény a SKIMS fehérneműs fotózása volt. Brooke Shields büszkén vállalta a felkérést Kim Kardashian márkájához. Számtalan pozitív kommentet kapott a képekre, a legtöbb követő pedig megjegyezte, hogy a színésznő a kortalan szépség tökéletes képviselője.

Képes összeállításunkban megnézheted Brooke Shields kortalan szépségéről tanúskodó fényképeit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük