Friss fotón Brooke Shields - A kék lagúna bombázója így néz ki 52 évesen
Brooke Shields gyönyörű volt új filmje premierjén.

brooke-shields-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csütörtökön este rendezték meg New Yorkban a Daisy Winters című családi filmdráma ünnepélyes díszbemutatóját, ahol a női főszereplőt alakító Brooke Shields is tiszteletét tette. Az 52 éves amerikai színésznő gyönyörű narancssárga ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol mindenkit azonnal elbűvölt természetes szépségével és lenyűgöző eleganciájával.

Szinte hihetetlen, hogy már mintegy három évtized eltelt A kék lagúna 1980-as bemutatása óta, amiben Brooke Shields 15 évesen kapott szerepet. Nem ez volt azonban az első filmes munkája, hiszen két évvel korábban már szerepelt Louis Mallé 1978-as Csinos kislány című filmjében, ami óriási vihart kavart, hiszen egy kiskorú prostituáltról szólt.

brooke-shields-2017

Brooke Shields egyébként már 14 évesen szerepelt a Vogue címlapján, nála fiatalabb modell pedig azóta sem pózolt a neves divatlap borítóján. A világhírű színésznő májusban ünnepelte 52. születésnapját, ez azonban egyáltalán nem látszik, hiszen más kolléganőivel ellentétben nem feküdt kés alá, vagy ha plasztikáztatott, akkor ügyesen és visszafogottan csinálta.

Ezt is szeretjük