Brooke Shields emiatt nem akart hallani arról, hogy lányából modell legyen: elmondta véleményét a divatiparról

Brooke Shields lánya vágyik a modellkarrierre, ám ez a sztárnak nagyon nem tetszik.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brooke Shields karrierjét modellként kezdte, már tízévesen szerepelt a Playboyban, ami a mai világban már elég bizarrul hangzik. Sokan mégis A kék lagúna című filmmel ismerhették meg a nevét.

Kisebbik lánya, Grier is kacsintgat a divatipar felé, ez viszont a sztárnak egyáltalán nem tetszik, erről véleményét a Live with Kelly and Mark című műsorban fejtette ki.

Brooke Shields ezért nem akarta, hogy lányából modell legyen

Shields nem tartja jó ötletnek, hogy a lánya a nyomdokaiba lépjen, úgy látja, manapság a divatiparban nagyon megváltoztak a játékszabályok.

GettyImages-1249926002
Fotó: Nina Westervelt / Getty Images Hungary

Úgy látja, akik ma a kifutókon vannak, rájuk sokkal nagyobb nyomás nehezedik a közösségi oldalak miatt.

- Annyira más most az ipar, mint amilyen régen volt. Amikor én modellkedtem, nem léteztek még közösségi oldalak.

Szerinte manapság élet-halál harc megy a modellek között, kié legyen egy adott munka. Shields, amikor modellkedett, csak nyomtatott lapok hasábjain jelentek meg a képei, ám a kifutóra sosem lépett.

- Na az már brutális terep, és a színfalak mögött is brutális dolgok vannak. Sosem vonultam végig kifutón, szerintem nem tudtam volna ezt kezelni.

Sokáig küzdött azért, hogy lebeszélje a 17 éves tinit az álmairól, de belátta, muszáj neki is engednie. Szigorú szabályokhoz kötötte a modellkedést, a lánynak a munka mellett is tovább kell tanulnia valamelyik főiskolán vagy egyetemen.

- Nagyszerű teherbíró képességgel kell rendelkezned! Nem lesz kényelmes, de hallgatni fogsz rá, ezek a szabályaim - idézte fel az interjúban, mit mondott Griernek.

Hozzátette, arra sem hajlandó, hogy a gyereke menedzsere legyen, helyette le kell szerződnie egy ügynökséghez. Nem akarja édesanyja hibáit elkövetni, aki annak idején Shieldset menedzselte.

Heidi Klum lánya kapott hideget-meleget friss fotója miatt

Heidi Klum lánya is már gőzerővel építi modellkarrierjét. A rajongók szerint Leni átesett már a ló túloldalára.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük