Britney Spears egy zombi, aki a tönk szélén áll!

Leleplező könyv a zűrös sztárról

Életrajzírója szerint a látszat ellenére semmi sincs rendben a popdíva körül.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ian Halperin valószínűleg nem csak a levegőbe beszél, amikor úgy véli, a sztár élete cseppet sem mutat javuló tendenciát. Az oknyomozó riporter másfél évig volt az énekesnő nyomában, mint fotós, hogy készülő, nem hivatalos Britney-biográfiájában minél pontosabb képet tudjon felrajzolni róla.

Nem sokat mosolyog mostanában

Egy magazinnak adott interjújában Halperlin, aki többek között olyan hírességekről írt már, mint Kurt Cobain vagy Celine Dion, elmesélte, hogy többször beszélgetett Britney-vel, sőt a házában is járt. Állítása szerint az öngyilkossági kísérletek tényleg megtörténtek, és ő ismeri is minden részletüket.

Mint a Spears család bennfentese, a férfi alátámasztja azokat a pletykákat, melyek szerint a sztár egy időben nagyon sokat foglalkozott azzal, hogy véget vet életének, miután 2006-ban megszülte második fiát, Jayden James-t.

Vajon végleg kigyógyult?

Különösen akkor beszélt állandóan az öngyilkosságról, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Kevin Federline-nal kötött házassága nem állja ki az idő próbáját.

- Akkor szokott rá arra, hogy olyanokat mondjon, mint „Bárcsak meghalnék” és „Mindenkinek jobb lenne, ha elaludnék, és sosem ébrednék fel”.

Az újságíró azt is hozzátette, számára úgy tűnt, az énekesnő szinte menekülni akart a halálba, amikor túl sok minden nehezedett rá.

Bár az utóbbi hónapokban látszólag rendeződni kezdtek a dolgok a zűrös szőkeség körül – edzésre jár, és nagy elánnal készül a visszatérésre -, Halperlin még mindig nagy esélyt lát egy katasztrofális visszaesésre.

Állítólag maga Britney is azt tartja saját életéről, hogy mindig, amikor két lépést sikerül előre tennie, egyet visszacsúszik.


Ráadásul méregerős gyógyszereket kell szednie, emellett pedig minden lépést tucatnyian figyelik, a szüleitől és menedzserétől kezdve a bíróságon át az orvosteamekig, és egy ilyen erősen kontrollált környezetben nem lehet normális életet élni.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Britney olyan, mint egy zombi, csak árnyéka korábbi önmagának – vélekedik Halperlin.

Ezt is szeretjük