Britney Spears terhesen pornózik?
Újabb botrány van kirobbanófélben
Néhány napja még fellélegezhettünk, mert a hírek szerint összekapta magát a sztár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney észhez tért, hihettük egészen mostanáig. A popcsillag egészen jól tűrtőztette magát az elmúlt hónapokban, sikeresen távol tartotta magát a botrányos közszereplésektől, pszichiátriai kezelésre járt, és újra keményen dolgozott, aminek meg is lett az eredménye.

Vajon mi rejtegetnivalója van?


A látványos javulás a bíróságnak is szemet szúrt, emiatt aztán engedélyezte a világhírű popsztárnak, hogy ezentúl sokkal több időt tölthessen gyerekeivel.

Britney időközben édesanyjával is kibékült, és egy népszerű amerikai sorozatban vállalt mellékszerepet, a nézettség megugrása pedig egyértelműen az énekesnő szerepeltetésének tulajdonítható.

Britney, akinek karrierjét jócskán megtépázta a hosszan tartó, kínos epizódokkal tarkított hullámvölgy, az elmúlt napokban azonban újra a figyelem középpontjába került.

Az egyes vélemények szerint lassan növekvő pocakja, amit előszeretettel takargat méregdrága táskáival, okot adtak a találgatásra, miszerint újra terhes, és harmadik gyerekét hordja a szíve alatt. A pletyka pillanatok alatt bejárta a világot, az igazat azonban még senki sem tudja.

A rejtélyes hastakarós mozdulatok fényképei mindenesetre fűtótűzként terjedtek el a neten, a ténynek azonban ellentmondani látszik az, hogy az énekesnő mindeközben keményen dohányzik. Csak remélni tudjuk, hogy nem ment el Britney maradék esze és nem kockáztatja leendő gyermekének életét!

Botrány: a szexvideó bármelyik pillanatban felbukkanhat

A 26 éves kétgyermekes családanya, akinek pályafutását példanélküli szélsőségekkel lehetne csak jellemezni, most megint lázban tartja a világot.

Egyes Los Angelesi források szerint ugyanis bármelyik pillanatban nyilvánosságra kerülhet az a szexvideó, amelyen az énekesnő látható enyhén szólva is intim helyzetben egykori angol pasijával, a 35 éves Adnan Ghalibbal.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha a felvétel valóban létezik és a közeljövőben a nagyközönség elé kerül, biztosak lehetünk a szenzációban. Britney ugyanis kétségtelenül elhódítaná a legsikeresebb homevideó tulajdonosa címet Paris Hiltontól vagy Pamela Andersontól. Adnan Ghalib egyelőre nem kommentálta a hírt.

Ezt is szeretjük