Britney Spears élete képekben
Az egykori tinisztár rövid idő alatt a csúcsra jutott, de a sikerek mellett a poklot is meg kellett járnia.

Dia

 	A kezdetek 	Britney Spears 1981. december 2-án született. Egészen fiatalon bekerült a showbiznisz világába, 11 évesen már a New Mickey Mouse Club nevű sorozatban lépett fel olyan későbbi szupersztárokkal együtt, mint Christina Aguilera, Ryan Gosling és Justin Timberlake. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Britney Spears » 	 

A kezdetek

Britney Spears 1981. december 2-án született. Egészen fiatalon bekerült a showbiznisz világába, 11 évesen már a New Mickey Mouse Club nevű sorozatban lépett fel olyan későbbi szupersztárokkal együtt, mint Christina Aguilera, Ryan Gosling és Justin Timberlake.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Britney Spears »
 

Dia

 	Első albuma 	Britney Spears első lemeze 1999-ben jelent meg ...Baby One More Time címmel. A korong hatalmas siker lett, és a mai napig ez számít a legnépszerűbb albumának: 25 millió példányt adtak el belőle világszerte.

Első albuma

Britney Spears első lemeze 1999-ben jelent meg ...Baby One More Time címmel. A korong hatalmas siker lett, és a mai napig ez számít a legnépszerűbb albumának: 25 millió példányt adtak el belőle világszerte.

Dia

 	Justin Timberlake-kel 	Az énekesnő 2000-ben kezdett járni Justin Timberlake-kel. A sztárpár az MTV Video Music Awards díjkiosztó gáláján jelent meg először együtt a nyilvánosság előtt, ahol Britney elénekelte második lemezéről az Oops!...I Did It Again és a Satisfaction című slágereinek egybemixelt verzióját. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Justin Timberlake »

Justin Timberlake-kel

Az énekesnő 2000-ben kezdett járni Justin Timberlake-kel. A sztárpár az MTV Video Music Awards díjkiosztó gáláján jelent meg először együtt a nyilvánosság előtt, ahol Britney elénekelte második lemezéről az Oops!...I Did It Again és a Satisfaction című slágereinek egybemixelt verzióját.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Justin Timberlake »

Dia

 	Kígyóval a vállán 	2001-ben szintén fellépett a rangos zenei rendezvényen, ahol egy extravagáns műsorral lepte meg a közönséget. Az I'm a Slave 4 You című dalt a vállán egy több mint két méteres albínó pitonnal adta elő, ami a gála felejthetetlen pillanata volt.

Kígyóval a vállán

2001-ben szintén fellépett a rangos zenei rendezvényen, ahol egy extravagáns műsorral lepte meg a közönséget. Az I'm a Slave 4 You című dalt a vállán egy több mint két méteres albínó pitonnal adta elő, ami a gála felejthetetlen pillanata volt.

Dia

 	Csók Madonnával 	Ahogy azt már megszokhattuk tőle, a 2003-as MTV Music Video Awards-on is sikerült feltűnést keltenie: augusztus 28-án ugyanis milliók szeme láttára forró csókot váltott Madonnával. 	Kapcsolódó címke: 	Madonna »

Csók Madonnával

Ahogy azt már megszokhattuk tőle, a 2003-as MTV Music Video Awards-on is sikerült feltűnést keltenie: augusztus 28-án ugyanis milliók szeme láttára forró csókot váltott Madonnával.

Kapcsolódó címke:
Madonna »

Dia

 	Csillagot kapott 	Britney 2003. november 17-én avatta fel saját csillagát a Hollywood Walk Of Fame-en. Ekkor mindössze 22 éves volt.

Csillagot kapott

Britney 2003. november 17-én avatta fel saját csillagát a Hollywood Walk Of Fame-en. Ekkor mindössze 22 éves volt.

Dia

 	55 órás frigy 	Jason Alexander, Britney gyerekkori jóbarátja lett az énekesnő első férje. 2004. január elején Las Vegas-ban kötöttek házasságot, ám a frigyük mindössze csak 55 óráig tartott. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A legrövidebb sztárházasságok » 	 

55 órás frigy

Jason Alexander, Britney gyerekkori jóbarátja lett az énekesnő első férje. 2004. január elején Las Vegas-ban kötöttek házasságot, ám a frigyük mindössze csak 55 óráig tartott.

Kapcsolódó képgaléria:
A legrövidebb sztárházasságok »
 

Dia

 	Kevin Federline-nal 	Britney Spears a 2004-es Billboard Music Awards vörös szőnyegén, ahol boldogan pózolt új szerelmével, Kevin Federline-nal. A sármos táncossal három hónap járás után jegyezték el egymást, majd szeptemberben össze is házasodtak. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Ájultan esett össze! Kórházba kellett vinni Britney Spears exférjét »

Kevin Federline-nal

Britney Spears a 2004-es Billboard Music Awards vörös szőnyegén, ahol boldogan pózolt új szerelmével, Kevin Federline-nal. A sármos táncossal három hónap járás után jegyezték el egymást, majd szeptemberben össze is házasodtak.

Kapcsolódó cikk:
Ájultan esett össze! Kórházba kellett vinni Britney Spears exférjét »

Dia

 	A Harper's Bazaarban 	Britney a Harper's Bazaar 2006 augusztusi számában anyaszült meztelenül pózolt terhesen.

A Harper's Bazaarban

Britney a Harper's Bazaar 2006 augusztusi számában anyaszült meztelenül pózolt terhesen.

Dia

 	Két kisfia született 	A popdíva két gyereknek adott életet: Sean Preston Federline 2005. szeptember 14-én, Jayden James Federline pedig majdnem pontosan egy évvel később, 2006. szeptember 12-én látta meg a napvilágot. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	A legcukibb sztárcsemeték »

Két kisfia született

A popdíva két gyereknek adott életet: Sean Preston Federline 2005. szeptember 14-én, Jayden James Federline pedig majdnem pontosan egy évvel később, 2006. szeptember 12-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
A legcukibb sztárcsemeték »

Dia

 	A mélypont 	A popcsillag 2006 novemberében jelentette be, hogy elválik Federline-tól. Az elkövetkező hónapokban nemcsak karrierje, hanem magánélete is teljesen összeomlott. A mélypontra 2007 februárjában jutott, amikor egy tetoválószalonban váratlanul kopaszra borotválta a fejét. Másfél órát tartózkodott a helyiségben, ahol néhány tetoválást is csináltatott a nyakára.

A mélypont

A popcsillag 2006 novemberében jelentette be, hogy elválik Federline-tól. Az elkövetkező hónapokban nemcsak karrierje, hanem magánélete is teljesen összeomlott. A mélypontra 2007 februárjában jutott, amikor egy tetoválószalonban váratlanul kopaszra borotválta a fejét. Másfél órát tartózkodott a helyiségben, ahol néhány tetoválást is csináltatott a nyakára.

Dia

 	A színpadon égett le 	Az énekesnő minősíthetetlen teljesítményt nyújtott 2007 augusztusában az MTV Music Video Awards-on, ahol az évtized egyik legnagyobb leégését produkálta. 	 

A színpadon égett le

Az énekesnő minősíthetetlen teljesítményt nyújtott 2007 augusztusában az MTV Music Video Awards-on, ahol az évtized egyik legnagyobb leégését produkálta.
 

Dia

 	Jamie Lynn Spears 	Britney húga, Jamie Lynn Spears 2007 decemberében hívta fel magára a figyelmet igazán, amikor bejelentette, hogy gyermeket vár pasijától, Casey Aldridge-től. 16 éves volt akkor, Maddie Briann Aldridge-nek pedig 2008 nyarán adott életet. A baba első fotóiért 1 millió dollárt fizetett az OK magazin. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mi van vele? Borzasztóan elhanyagolja magát Britney Spears 19 éves húga »

Jamie Lynn Spears

Britney húga, Jamie Lynn Spears 2007 decemberében hívta fel magára a figyelmet igazán, amikor bejelentette, hogy gyermeket vár pasijától, Casey Aldridge-től. 16 éves volt akkor, Maddie Briann Aldridge-nek pedig 2008 nyarán adott életet. A baba első fotóiért 1 millió dollárt fizetett az OK magazin.

Kapcsolódó cikk:
Mi van vele? Borzasztóan elhanyagolja magát Britney Spears 19 éves húga »

Dia

 	Mentő vitte el 	2008 januárjában Britney bezárkózott Jayden fiával, mivel nem akarta visszaadni őt Federline-nak, holott a bíróság korábban a volt férjnél helyezte el a gyerekeket. A helyszínre érkező mentősök lekötözve szállították el a zavarodott énekesnőt. 	 

Mentő vitte el

2008 januárjában Britney bezárkózott Jayden fiával, mivel nem akarta visszaadni őt Federline-nak, holott a bíróság korábban a volt férjnél helyezte el a gyerekeket. A helyszínre érkező mentősök lekötözve szállították el a zavarodott énekesnőt.
 

Dia

 	Bátyjával 	Britney Spears bátyja, Bryan esküvőjén 2009 januárjában. A legidősebb Spears-gyerek testvéreivel ellentétben kerüli a nyilvánosságot, és producerként dolgozik. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotók! Britney Spears 56 éves anyja dögösebb fürdőruhában, mint a lánya »

Bátyjával

Britney Spears bátyja, Bryan esküvőjén 2009 januárjában. A legidősebb Spears-gyerek testvéreivel ellentétben kerüli a nyilvánosságot, és producerként dolgozik.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! Britney Spears 56 éves anyja dögösebb fürdőruhában, mint a lánya »

Dia

 	Talpraállás 	Britney-nek sikerült az elvonók és pszichiátria után talpraállnia, amiben nagy szerepet játszott új kedvese, Jason Trawick törődése és figyelme. Trawick korábban az énekesnő ügynökeként dolgozott, és 2009 júniusában jöttek össze.

Talpraállás

Britney-nek sikerült az elvonók és pszichiátria után talpraállnia, amiben nagy szerepet játszott új kedvese, Jason Trawick törődése és figyelme. Trawick korábban az énekesnő ügynökeként dolgozott, és 2009 júniusában jöttek össze.

Dia

 	Újra a csúcson 	A Pop Hercegnője 2009 nyarán újra a csúcson. 2008-ban Circus címmel a boltokba került hatodik albuma, a megjelenés apropójából pedig világ körüli turnéra indult. Az énekesnő lemezeit 83 millió példányban adták el világszerte, a Forbes pedig 35 millió dollárra becsülte egy évi bevételét.

Újra a csúcson

A Pop Hercegnője 2009 nyarán újra a csúcson. 2008-ban Circus címmel a boltokba került hatodik albuma, a megjelenés apropójából pedig világ körüli turnéra indult. Az énekesnő lemezeit 83 millió példányban adták el világszerte, a Forbes pedig 35 millió dollárra becsülte egy évi bevételét.

Dia


            	Grammy-gála
            	A 2012-es Grammy-n lefogyva, kivirulva jelent meg az énekesnő. Nem csoda, hogy boldog, hiszen sikerült visszatérnie a popszakmába, és a magánélete is rendeződött - a pletykák szerint kedvese már el is jegyezte.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Rég láttuk ilyen dögösnek! Britney Spears mélyen dekoltált ruhában ment a gálára »

Grammy-gála

A 2012-es Grammy-n lefogyva, kivirulva jelent meg az énekesnő. Nem csoda, hogy boldog, hiszen sikerült visszatérnie a popszakmába, és a magánélete is rendeződött - a pletykák szerint kedvese már el is jegyezte.

Kapcsolódó cikk:
Rég láttuk ilyen dögösnek! Britney Spears mélyen dekoltált ruhában ment a gálára »

Ezt is szeretjük
Fotó: