Botrány! Britney Spears megint iszonyatos patáliát csapott
Britney Spears a stúdióban borult ki, miután megtudta, hogy Justin Timberlake visszautasította ajánlatát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A duettekben óriási lehetőség rejtőzik, hiszen ha két világsztár együtt énekel el egy fülbemászó dalt, akkor arra nagy valószínűség szerint mindkét énekes rajongói kíváncsiak lesznek, a siker pedig szinte garantált.

A National Enquirer értesülései szerint Britney Spears az elmúlt hetekben azért küzdött, hogy Justin Timberlake-kel dolgozhasson együtt, ami nem is lett volna megoldhatatlan, hiszen mindkettejük albumait a Jive Records adja ki.

Timberlake nem is válaszolt neki

A 28 éves énekesnő nagyon szeretett volna legújabb lemezére egy duettet 29 éves expasijával, akivel 1999 és 2002 között volt párkapcsolatban, Timberlake azonban válaszra sem méltatta - ettől pedig Britney teljesen kikészült!

A popdíva végső kétségbeesésében a Jive Records különböző producereihez fordult, akik szintén megpróbálták rávenni Timberlake-et, hogy mondjon igent Spears ajánlatára, ám ő éppen egy romantikus filmet forgat, és egyáltalán nem érdekelte a dolog.

Senki sem merte közölni vele a választ

A producerek közül azonban senki sem merte közölni a rossz hírt Britney-vel - ezt végül a sztár édesapja, Jamie Spears tette meg a stúdióban.

Az énekesnőnél ekkor szakadt el a cérna, és olyan jelenetet rendezett, amit egy darabig biztosan nem felejtenek el.

Britney Spears szitkozódott és üvöltözött mindenki füle hallatára, majd a tombolás tetőpontján saját haját kezdte el tépni, minek során valódi hajszálai mellett megszabadult drága hajhosszabításaitól is!

Ezt is szeretjük