Meglepő! Britney Spears már megint szakított kedvesével
Lehet, hogy ez most örökre szól, ám nem ez az első alkalom, hogy Britney és Jason Trawick útjai különválnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírről számolt be az E! Online, mely szerint február végén Britney Spears és Jason Trawick közel egy év kapcsolat után szakítottak! A 28 éves amerikai énekesnő és 34 éves ügynöke kapcsolatának váratlan végéről egy magát megnevezni nem akaró forrás tájékoztatta a magazint.

Hiszen nagyon úgy festett, hogy Jason személyében a popdíva végre megtalálta a hozzá illő társat, aki - a rosszindulatú pletykák ellenére - nem Britney pénzére hajtott, sőt, mi több, nemcsak vele, de két gyermekével, Sean Prestonnal és Jayden Jamesszel is törődött.

Úgy nézett ki, hogy nagyon jól kijönnek

A színfalak mögött azonban korántsem mentek olyan jól a dolgaik, mint ahogyan az a róluk készült közös fotókon látszik, amelyekről csak úgy áradt a harmónia és a megértés - a magazin értesülései szerint ugyanis nagyon sokszor veszekedtek.

Mindkettejüknek szüksége volt a szünetre, mivel képtelen voltak együttműködni. Arról tehát szó nincs, hogy döntésük végleges volna - az E! Online szerint ugyanis fennáll a lehetősége annak, hogy néhány hónapon belül újra kibékülnek, hiszen volt már erre példa az elmúlt időszakban.

Meglehetősen rapszodikus a viszonyuk

A sztárpár ugyanis tavaly decemberben már lazított a viszonyán, majd januárban együtt tették tiszteletüket a Grammy-díjátadón, ahol Britney Spearst a Womanizer című dalért jelölték a rangos elismerésre. Ezt követően Valentin-napon jelentek meg a nyilvánosság előtt, amikor is egy McDonald’s-ban ebédeltek - ám azóta nem látták őket.

2009 szeptemberében is szakítottak már - ekkor a The Mirror értesülései szerint Trawick azért hagyta el Britney-t, mert az énekesnő nem volt hajlandó összeköltözni vele.

Tavaly december elején pedig arról számolt be a RadarOnline, hogy a híresség gyereket szeretett volna párjától, ám amikor Jason megkérte a kezét, ő nemet mondott.
Ezt is szeretjük