A szerelem teszi? Britney ismét bikinis bombázóként hódít
Britney Spears és párja, Jason Trawick Hawaiin nyaraltak, és sugárzott róluk a boldogság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears-ről jól tudják a rajongói - no meg a kritikusai -, hogy a plusz kilókkal mindig is hadilábon állt.

A kezdeti, szőke ártatlanság időszakában még tinilányos alakjával hódított, de ahogy szaporodtak a zűrjei, úgy rakódott rá a súlyfelesleg - ráadásul két fiának születése sem tett jót a külsejének.

Újra remek formában

Most viszont a 28 éves pophercegnő mintha rátalált volna az egyensúlyra: a korábbi problémáknak és itt-ott kilógó hájhurkáknak nyomuk sincs, Britney bikiniben is irigylésre méltóan karcsú.

A nagy átalakuláshoz kétségkívül új pasijának is sok köze lehet, egykori menedzsere, Jason Trawick nemcsak a sztár rigolyáit képes hosszabb távon elviselni, de arra is rávette, hogy rendszeresen látogassa az edzőtermet, és a chipses zacskók helyett inkább a súlyzókat szorongassa.

Trawick és Britney már tavaly is találkozgattak, de végül 2010 májusában ismerték el hivatalosan, hogy kapcsolatuk nem pusztán üzleti.

Harmadszor is férjhez megy?

Legfrissebb fotóik kapcsán pedig már senkiben nem lehet egy csipetnyi kétely sem a viszonyukat illetően.

A sztárpár ugyanis nemrégiben egy romantikus nyaralással pecsételte meg szerelmét Hawaiin, ahol természetesen tengernyi felvétel készült róluk.

Ezek nem csupán azt bizonyítják, milyen jól érzik magukat egymás társaságában, de azt is, hogy Britney ismét remek formában van. Bombázó alakját igyekezett is minél több bikiniben megmutatni, így a pinktől a sárgán át a türkizig a kétrészesek legdivatosabb darabjait mind felvonultatta ott-tartózkodása alatt.

És, hogy hol voltak addig a gyerkőcök? Nos, a kis Sean Prestonra és Jayden James-re a nagyszülők vigyáztak. Bár Britney szülei már nyolc éve elváltak, ezúttal együtt vitték nyaralni az unokákat Santa Barbarára, hogy a mami nyugodtan pihenhessen.

Ezt is szeretjük