Bizarr! Britney le akarja fagyasztani magát halála után
Britney olyannyira megszállottja lett a technológiának, hogy támogatni fogja az egyik ezt kutató céget.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hallottunk már sokféle sztárhóbortról, de ezúttal igazán meghökkentő hírről számolt be a The Sun: Britney Spears ugyanis azt akarja, hogy lefagyasszák, miután meghalt, hogy a távoli jövőben visszatérhessen majd az élők közé!

A 28 éves amerikai énekesnő a lap értesülései szerint olyannyira megszállottja lett az ötletnek, hogy elhatározta, bőkezűen támogatja az egyik céget, amely ennek a kriogén - vagyis nagyon alacsony hőmérsékletű - technológiának a fejlesztésén dolgozik.

Walt Disney-től indult az egész

- Akkor kezdődött, amikor valaki elmesélte neki, hogy halála után Walt Disney-vel is ez történt, ami természetesen csak egy mítosz. Ám annyira felkeltette érdeklődését a téma, hogy utánanézett az alapítványnak, és úgy döntött, egy próbát mindenképpen megér - magyarázta a lapnak egy bennfentes.

Ez az eljárás jelenleg leginkább sci-fikbe illő álom csak, ám Britney meg van róla győződve, hogy ha hamvaiból gyémántot csinálnak, akkor megkapja majd a lehetőséget, hogy újjászülessen a jövőben.

350 ezer dollárt adományoz majd

Mindezért pedig nem sajnálja a pénzt, a népszerű bulvárlap információi szerint ugyanis apjától - aki pénzügyeinek felelőse - 350 ezer dollárt kér majd, hogy így támogassa az arizonai Alcor Life Extension Foundationt.

Érthető, hogy a sztárok is ugyanúgy félnek a haláltól, mint a hétköznapi emberek.

Ám a kétgyermekes popdíva futurisztikus vágyálma elég aggasztó színezetet öltött, mióta kiderült, hogy anyák napján megint padlót fogott idegileg, és ollóval vágta le a saját haját.

Ezt is szeretjük