Britney Spears megint túl rövid ruhát húzott
Britney Spears a minap egy túlságosan rövidke szoknyában indult útjára, amit a fotósok is megörökítettek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaha összeszámolná egy unatkozó internetező, hány lesifotó jelent meg Britney Spearsről pályafutása során, valószínűleg kattintgathatna egy ideig a különféle blogok, magazinok és egyéb portálok oldalain.

Valószínűleg nem is nagyon foglalkoztatja már az énekesnőt, hogy kifogástalanul nézzen ki, hiszen aki akar, úgyis beleköt mindenbe. No, nem mintha olyan nagyon sikerülne neki az a bizonyos makulátlan kinézet.

Bugyi van, melltartó nincs

Köztudott például, hogy a kétgyermekes sztármami előszeretettel flangál melltartó nélkül, így egy rakás olyan kép készült már róla, amin jól láthatóan meredeznek mellbimbói. Korábban más alsóneműkkel sem ápolt közeli barátságot, ám ez a szokása szerencsére finomult valamennyit.

Így előfordul ugyan, hogy bepillantást nyernek a kíváncsi lesifotósok a sztár lába közé, ám ott legfeljebb a bugyiján legeltethetik a szemüket. Mint tették azt legutóbb, amikor a szőkeség kedvenc turmixáért indult a Johnny Rocketsbe egy túlontúl rövid ruhácskában.

Szexi vagy sem?

Merthogy Britney a finom itallal a kezében méltóságteljesen tudott lejönni a lépcsőn, ám visszafelé menet már megmutatta azt is, amit ezúttal talán nem akart közszemlére tenni.

Bár a ruhához tartozó stólával megpróbálta eltakarni hátsó felét, már késő volt, így inkább csak kínosan mosolygott az őt rendületlenül követő paparazzókra.

Az énekesnő rajongóit egyébként nemcsak fenekének látványa, hanem az is izgalomban tartja, vajon Britney mikor rukkol ki új lemezzel. Ám hiába a pletykák, menedzsmentje egyelőre tagadja, hogy a következő albumán dolgoznának.

Ezt is szeretjük