Dögös bombázóvá karcsúsodott az egykor hájas Britney Spears
Úgy tűnik, vége a zűrzavaros éveknek, a szőke sztár magához tért, és visszaköveteli a pophercegség trónját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig múlt egy éve, hogy Britney Spears-re fogadásokat kötöttek, vajon megéri-e harmincadik életévét, vagy teljesen maga alá temetik lelki gondjai.

Eltűnt az egy hónapja még látványos pocak

Botrányt botrányra halmozott, ivott, féktelenül bulizott, és közben szép lassan szétcsúszott az élete. Házasságainak kudarca csak növelte kétségbeesését, és még gyermekei születése sem tudta ráébreszteni, neki feladata lenne az életben.

Már annyira nem a valóság talaján járt, hogy apja gyámsága alá helyezték, aki kemény kézzel próbálta lányát a normális kerékvágásba visszaterelni.

Ooops, she did it again

És úgy tűnik, sikerrel járt: a 26 éves pophercegnő edzésekre kezdett járni, felhagyott a mértéktelen alkoholfogyasztással, és év végére a nagy comeback-re készül.

- Britney a nyarat a lemezstúdióban tölti, a legújabb albumának felvételeit készíti. A legtutibb producerekkel és dalszövegírókkal dolgozik együtt, és már nagyon kíváncsian várjuk, mire jutottak eddig.

Az még nincs lefixálva, mikor jelenik meg a lemez – nyilatkozta Larry Rudolph, az énekesnő menedzsere.

Új dalához készült videója, a Piece of Me, melyben saját zűrös múltját énekli meg, máris siker: a 2008-as MTV Video Music Awards online szavazása bejuttatta a legjobb női videóklipek jelöltjei közé.

A zenei életbe való visszatérés mellett a magánéleti problémái is elsimulni látszanak: nemrég zárult le volt férjével, Kevin Federline-nal folytatott küzdelme közös gyermekeik elhelyezéséért, melynek eredményeképpen hetente kétszer látogathatja meg a gyerkőcöket, és egyszer nála is alhatnak.

Így most már semmi nem gátolja abban, hogy felhőtlenül élvezze a napsütést. Persze mostani karcsú kinézetét nem adták ingyen, állítólag havi 11 ezer dollárt – több, mint másfél millió forintot – költött arra, hogy visszavarázsolják lánykori méreteit, emellett keményen diétázik is.

Ezt is szeretjük