Kínos Photoshop-baki: Britney Spears fotóján röhögnek a netezők

Házilag próbálta retusálni a fotóit Britney - jobban tette volna, ha nem nyúl hozzájuk.

britney-spears-photoshop-baki-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears-t nagyon megviselték az elmúlt hónapok: ideg-összeroppanása miatt jó időre eltűnt a nyilvánosság elől. Mivel azonban mindenfélét pletykáltak az állapotáról, időről időre az Instagram-oldalán adott hírt magáról, hogy pontot tegyen a híresztelések végére.

Kínos Photoshop-bakit ejtett

Ezek általában olyan videók voltak, melyeken edzett vagy táncikált, ami nem is meglepő, hiszen korábban azt nyilatkozta, hogy a mozgás számára egyfajta terápia. Szexi, bikinis fotók is porondra kerültek, tegnap pedig egy iskoláslányos miniszoknyában pózolt a megosztott képén, akárcsak a Baby One More Time című dal ikonikus klipjében.

A rajongók azonban kiszúrtak valamit a fotón, amit az énekesnő nem vett észre: méghozzá azt, hogy az amatőr Photoshop-munkának köszönhetően, melynek során a derekát akarta karcsúsítani, meghajlította maga mögött a teret is.

Ez a konyhaszekrény szélén látszik a legjobban, ami egyenesből hullámos formát vett fel a retusőri bakinak köszönhetően. A rajongók értetlenül állnak az eset előtt, ugyanis Britney az utóbbi időben tényleg igazán vékony volt, így feleslegesnek tűnik még többet karcsúsítani magán.

A kommentelők persze nem kímélték: alaposan beszóltak a sztárnak a ciki baki miatt: "Britney olyan vékony, hogy meghajlítja a teret. Így működik a gravitáció, nem?", "Így is elég vékony, minek kell photoshopolni?! Ráadásul lenne pénze egy profira, nem kéne sufniretusőrnek állnia", "Ez annyira kínos, talán Mariah Carey-től tanulta?" - írták a hozzászólók.

Mariah Carey is folyton teret görbített

Az énekesnő szintén híres volt az amatőr Photoshop-tudásáról - nézd meg, milyen cikin karcsúsított magán ő is!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük