Mi történik Britney Spears-szel? Emiatt aggódnak érte a rajongók

Britney Spearsért furcsa Instagram-posztjai miatt kezdtek aggódni.

britney spears cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears gyakran használja Instagramját, szinte nincs nap, hogy ne posztolna valamit. Az elmúlt hónapokban gyakran töltött fel magáról olyan fotókat egymás után, amelyek ugyanabból a szögből és ugyanabban a ruhában készültek róla, és mindegyiken hasonlóan pózolt, már ezek miatt is többen megszólták, ám az utóbbi hetekben gyakran megkapja a kérdést, hogy minden rendben van-e vele, sőt, a 2009-ben megindult #FreeBritney mozgalom is egyre több támogatóra lelt ebben az évben.

A követői azt feltételezik, hogy nem is Britney kezeli a közösségi oldalát, vagy ha igen, akkor rejtett módon próbál segítséget kérni.

Britney Spearsért Instagram-posztjai miatt aggódnak

Az énekesnő még tegnap este rakott ki egy képet, amihez az alábbi írást fűzte hozzá: "Ez egy rózsaszín bolygó, azaz a GJ504b, pink színű gáz alkotja az egészet. Négyszer nagyobb a Jupiternél, elmehetnék már most oda?!" - fogalmazta. 

A kontent láttán többen fejezték ki aggodalmukat, és azt kérdezték, hogy biztosan jól van-e. Mások azon tanakodtak, mégis mit szeretne közölni a sztár pontosan: "ennek biztosan van valami jelentése", "úgy érzem, ezek mind rejtélyes kódok" - fogalmazták.

Más továbbgondolta, úgy vélte, Britney így mondta el virágnyelven, hogy menekülne a mostani életéből, de volt olyan kommentelő is, aki szerint csak túlkomplikálják az emberek az egészet, és felesleges különféle teóriákat kitalálni arról, hogy Spears így szeretne segítséget kérni a rajongóktól.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egy másik posztjában egy rózsa formájú szappannal fürdőzött, ott egy követője azt állította, hogy ez nem egy frissen felvett videó, pár hónappal ezelőtt már megosztotta egyszer közösségi oldalán: "szerintem azt akarják velünk elhitetni, hogy a telefonját ő maga kezeli, és minden rendben van az életével" - írta valaki.

Természetesen ezek csak a rajongók feltételezései, de az mindenképp szembetűnő, hogy mennyien aggódnak a sztár egészségi állapotáért. 2007-ben az egész világot sokkolta, amikor ő maga kopaszra nyírta a haját egy Los Angeles-i fodrászatban, illetve egy zöld esernyővel megtámadott egy paparazzót. Ezután rehabilitációs kezeléseken vett részt, illetve a pszichiátriára is bekerült, 2008-ban gondnokság alá helyezték, azóta nem dönthet a pénzügyeiről. Helyette édesapja és ügyvédei kezelik a pénzét.

Pont ezért alapították meg a #FreeBritney mozgalmat is, a csoport tagjai úgy vélik, erősen korlátozzák az énekesnő önállóságát, akit csak rákényszerítettek arra, hogy belemenjen ebbe a helyzetbe, és pont ezért is posztol annyi különös dolgot mostanában a közösségi oldalára. Mindennek véget vetnének, ennek érdekében még petíciót is indítottak, amit a Fehér Háznak nyújtottak be, több mint 130 ezren támogatták aláírásukkal a kérelmet. 

Utoljára 2019-ben volt egy idegösszeomlása, miután édesapja életmentő műtéten esett át. 

Így festenek ma a Spice Girls tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki a Spice Girls tagjai napjainkban.

Ezt is szeretjük