Britney Spears rajongói aggódnak - Aggasztóan néz ki legfrissebb fotóin
Britney Spearst idegösszeomlása után kiengedték a pszichiátriáról.

britney-spears-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears április elején tudatta rajongóival Instagram-oldalán, hogy bevonult a pszichiátriára. Akkor a The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy az énekesnő egy harmincnapos programra jelentkezett be, mert idegösszeomlást kapott azért, mert édesapja, Jamie Spears életmentő műtéten esett át. Az énekesnőről az intézetben való tartózkodása alatt érthető módon nem készültek felvételek, emellett közösségi oldalain is inaktív volt, azonban tegnap kiengedték a szanatóriumból, távozását a paparazzók is megörökítették.

Britney Spearst kiengedték a pszichiátriáról

Az énekesnőt barátja, Sam Asghari kísérte ki a pszichiátriáról, hogy együtt hazamenjenek. A friss felvételeken Britney aggasztóan fest, nem csoda, hogy a rajongói is aggodalmukat fejezték ki. "Remélem, minden segítséget megkap, amire szüksége van. Nem néz ki túl jól", "kérlek, sose add fel, én ragyogó csillagom és hősöm! Britney, én mint hű rajongód mindig ott leszek veled", "gyógyulj meg", "imádkozom azért, hogy rendbe jöjjön" - írták a rajongói a Twitteren.

A TMZ híroldal hivatalos Instagram-oldalára is posztolt egy friss felvételt Britney-ről, ám rengeteg rajongója felháborodását fejezte ki, többen kérték, hogy töröljék a képet, mert ezzel szerintük megalázzák a sztárt.

Britney Spearsnek nem ez volt az első idegösszeroppanása, 2007-ben az egész világot sokkolta, amikor leborotválta a haját, utána kezelték is a rehabilitációs klinikán. Szerencsére akkor sikerült felépülnie, újra remek formába hozta magát, több zenei albumot kiadott, világ körüli turnékra ment, 2011-ben például Budapesten is koncertezett a Femme Fatale turnéjával, 2013 decembere óta pedig rendszeresen fellépett Las Vegasban. Úgy tűnt, minden rendben van az énekesnő életében, ám édesapja egészségügyi állapota nagyon megviselte.

A sztár húgát, Jamie Lynn Spearst többen is támadták amiatt, hogy miért nem áll ki nővére mellett, és miért nem szerepelt a friss paparazzi képeken. A 28 éves lány Instagram-oldalán szólt be a kritikusainak, mellette pedig kitett egy régi felvételt, amely még azokból az időkből való, amikor Britney Spears nagyon rossz lelkiállapotban volt, és Jamie Lynn védte őt a paparazzóktól. "Én már akkor ott voltam mellette, amikor még senki más, és utána is itt leszek. Nagyon szeretem a nővéremet, így ha bárki az ellenkezőjét állítja, elhúzhat a fenébe a kommentjeivel együtt" - fogalmazta a közösségi oldalán.

Már kész legények Britney Spears fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest most Britney Spears két fia, Sean és Jayden.

Ezt is szeretjük