Britney Spears nagyon merész fürdőruhát viselt: alig fedi a testét
Britney Spears megosztotta rajongóival a Glory 2016-os lemezének új borítóját.

britney-spears-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears még május elején örömködött egy videóüzenetben, mivel a Glory című, 2016-ban megjelent lemeze első helyezett lett az iTunes eladási listáján.

Ez számára azért volt nagy boldogság, mivel az albumeladási listákat általában a frissebb kiadványok vezetik, viszont a koronavírus kitörése óta előfordul, hogy egy-egy régebbi korong felkapottabbá válik, Mariah Carey és Madonna több évvel ezelőtti lemezei áprilisban egyik pillanatról a másikra váltak népszerűbbé.

Britney Spears új lemezborítóján nagyon dögös

 Az énekesnő hálája jeléül lecserélte a Glory lemezborítóját. Egy nagyon merész, aranyszínű fürdőruhában látható, a különleges kreáció nem sokat takar a testéből. A felvételt egy sivatag közepén készítették róla.

A Varietynek Dave LaChappelle elmondta, hogy eredetileg a Glorynak ezt a borítót tervezték, ám az album megjelenése előtt Britney a volt menedzserével pereskedett, így nem érezte helytállónak, hogy egy ennyire erotikától fülledt képpel promotálja legújabb lemezét.

Britney egyébként remek formában van, közösségi oldalára gyakran tölt fel bikinis fotókat. Jó látni, hogy milyen szépen összeszedte magát az elmúlt években. 2007-ben ideg-összeroppanást kapott, akkor milliók aggódtak érte. 2019 áprilisában újra bekerült a pszichiátriára, édesapja egészségügyi gondjai miatt omlott össze.

Hírességek smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a népszerű női sztárok smink nélkül.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük