Brigitte Nielsen a 80-as évek szeximbóluma volt - 56 évesen így néz ki smink nélkül
Évtizedeket letagadhat a korából az egykori szupermodell, aki már ötgyermekes édesanya.

brigitte-nielsen
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brigitte Nielsen a ’80-as évek szexszimbóluma volt, 185 centis magasságával a modellkedésre született, a Playboy magazin címlapján többször is megmutatta idomait, míg végül Hollywood is felfigyelt rá: 1985-ben Arnold Schwarzenegger oldalán debütált a Vörös Szonja című fantasyben, de a Rockyban és a Beverly Hills-i zsaru folytatásában is láthattad. Sudár termetével és dögös kisugárzásával férfiak millióit vette le a lábáról, köztük Sylvester Stallonét is, aki el is vette feleségül.

Az amazonnak is becézett dán szupermodell azóta több férjet is elfogyasztott, ám kapcsolatai pár év után tönkrementek. Úgy tűnik, az ötödik választottja lett a befutó, fiatalabb férje oldalán már 2006 óta él boldogan.

Így fest smink nélkül Brigitte Nielsen

Mattia Dessivel floridai otthonukban vészelik át a koronavírus-járványt, a szőke sztár pedig olykor betekintést enged abba, hogy mivel töltik a szabadidejüket. Legfrissebb, smink nélküli szelfijével bebizonyította, hogy 56 évesen remekül néz ki.

A képen azt mutatta meg, hogy mivel jelenleg nem tudja felkeresni kedvenc fodrászatát, így férje gondjaira bízza a hajfestést. A 15 évvel ifjabb szívtipró bizonyára remek munkát végez, ugyanis szerelme a poszt alatt tippeket kért követőitől, hogy mit ajánljon fel neki borravaló gyanánt.

A hibátlan külsejét nem csupán az anyatermészetnek köszönheti. 2008-ban merész döntésre szánta el magát, amikor beengedte realityműsora, a From Old to New: Brigitte Nielsen in the Celebrity Clinic kameráit plasztikai műtétjére: zsírleszívást, botoxot és mellműtétet végeztek rajta.

- Tudom, hogy ezzel tabutémát érintettem, és biztosan sokakat provokálok majd, de eljött a változás ideje. 30 évesnek érzem magam, és úgy is akarok kinézni – nyilatkozta az akkor 44 éves sztár.

A vonásait elnézve nem esett túlzásba, és megőrizte arca természetességét. Az ötgyermekes anyuka nem érzi kényszernek, hogy nem léphet ki otthonából, mivel így minden idejét legkisebb lányának szentelheti, a kis Fridának 2019 júniusában, 54 évesen adott életet.

Sztárok smink nélkül

Régen egy-egy hírességet akkor láthattak smink nélkül a rajongók, ha egy lesifotós lekapta őket az utcán. Napjainkban azonban már egyre többen merik megmutatni valódi, természetes oldalukat a közösségi oldalaikon. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a népszerű női sztárok natúr arccal.

Ezt is szeretjük