Brigitte Nielsen bosszúból csábította el Madonna férjét - Ezért volt dühös az énekesnőre
Brigitte Nielsen és Madonna még a '80-as években balhéztak össze.

madonna-brigitte-nielsen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brigitte Nielsen még 2011-ben, életrajzi könyvében vallotta be, hogy 1987-ben egyéjszakás kalandba keveredett Sean Penn színésszel, akkoriban a sármos sztár Madonna férje volt még. A dán színésznő és modell a CBS beszélgetős műsorában, a The Talkban mesélt kicsit részletesebben arról, miért is csábította el akkoriban az énekesnő férjét.

Brigitte Nielsen emiatt állt bosszút Madonnán

Az 56 éves sztár a műsorban elmondta, a világhírű énekesnőt szerinte nem szabad királynőként emlegetni, mert messze van ő attól. El is magyarázta, miért látja így.

- 1987-ben egy belvárosi klubban voltam Madonnával, aki folyamatosan a lábamra lépett. Nagyon bunkó volt, ezért egyszer csak felpofoztam - emlékezett vissza.

Nielsen szerint elég erős ütést mérhetett az énekesnőre, hiszen a termetük teljesen más. Míg a dán színésznő 185, addig Madonna csak 164 centiméter.

- Emlékszem, vagy hat nagy termetű férfi lefogott, és kidobott a klubból. Persze valahol ott ez jogos is volt, mert nem kellett volna felpofoznom. Viszont a történet legjobb része, hogy pár hónappal később visszavágtam Madonnának, amiért bunkó volt velem. Volt egy egyéjszakás kalandom Sean Penn-nel, a férjével Dél-Franciaországban - idézte fel.

Amikor megtörtént az említett affér, Brigitte Nielsen akkor még Sylvester Stallone felesége volt hivatalosan, de az viszont a friss nyilatkozatából nem derült ki, hogy amikor félrelépett Sean Penn-nel, akkor már válófélben volt-e vagy sem. 1985-től 1987 júliusáig voltak házasok, a szőke hajú sztár korábban Oprah beszélgetős műsorában mesélte el, hogy csúnyán ért véget a házasságuk. Miután elhagyta a világhírű színészt, hamar derékba tört a karrierje Hollywoodban.

- Ha visszamehetnék az időben, akkor nem mentem volna hozzá feleségül, és neki sem kellett volna elvennie engem. Miután elváltunk, minden ajtó bezárult előttem, senki sem akart foglalkozni velem, lényegében feketelistára kerültem - magyarázta.

Madonna lánya kiköpött Lady Gaga

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Lady Gagára Madonna lánya, Lourdes.

Ezt is szeretjük