Brigitte Macron hófehérben, Jill Biden fekete csipkében tündökölt: a Fehér Ház partiján ilyen csinosak voltak
Brigitte Macron és Jill Biden mindketten elegánsan festettek a Fehér Ház díszvacsoráján.

jill-biden-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December 1-jén csütörtökön rendezte meg Joe Biden első díszvacsoráját a Fehér Házban a beiktatása óta. Az estet Emmanuel Macron és felesége, Brigitte Macron tiszteletére tartották. Az amerikai és francia elnök a két ország szövetségéről tárgyaltak korábban.

Ahogy azt megszokhattuk tőlük az ilyen volumenű eseményeken, a két first lady ezúttal is kitett magáért az öltözködés terén. Jill Biden és Brigitte Macron a rájuk jellemző eleganciával választották ki, milyen estélyit viseljenek az eseményen.

Brigitte Macron és Jill Biden estélyiben

Egymás ellentétei voltak az estén: fehéret és feketét viseltek. A francia elnök felesége az előbbire szavazott, Brigitte Macron igazi hókirálynőként tündökölt a földig érő, testhezálló estélyiben, amelyet ezüstösen csillogó díszberakások ékesítettek.

Jill Biden a drámai fekete mellett döntött. A sötét színű, csipkehatású anyagból készült darab geometrikus mintáival különleges és stílusos választás volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, Brigitte Macron és Jill Biden milyen estélyikben mutatkozott a Fehér Házban tegnap este, illetve az esemény többi ruhakölteményét is láthatod.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük