Friss! H1N1 vírussal fertőződött Brian Littrell
A Backstreet Boys 34 éves sztárja, Brian Littrell is elkapta a sertésinfluenzát, állt a csapat közleményében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint újabb sztár kapta el a sertésinfluenzát - Brian Littrellről, a Backstreet Boys 34 éves énekeséről múlt hét folyamán derült ki, hogy a H1N1 vírus jelen van a szervezetében.

Ezért a banda a People értesülései szerint október 5-én közleményt adott ki, melyben értesítették a rajongókat, hogy több tervezett fellépést és promóciós megjelenést kénytelenek lemondani Litrell betegsége miatt.

Lemondták a fellépéseket

Egyebek közt nem tudnak ott lenni a New York-i Pinktober fesztiválsorozaton sem, melyen különféle koncertek és rendezvények mellett a jelen lévő hírességek a mellrákra hívják fel a figyelmet.

Az előzetes tervek szerint ugyanis a közelmúltban újra összeállt kilencvenes évekbeli sikercsapat friss albumuk, a This Is Us reklámozása céljából a New York-i Hard Rock Café vendégeként jelent volna meg a Nagy Alma közismert szórakozóhelyén.

- Nagyon reméljük, hogy legkedvesebb rajongóinkkal és barátainkkal találkozhatunk majd New Yorkban, a Pinktoberen, mivel számunkra nagyon fontos ez az esemény.

Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetünk és minden erőnkkel segíthetünk - állt a banda közleményében.

Hogy a Backstreet Boys többi tagja ne kaphassa el a H1N1 vírust, mindannyiukat beoltották Tamifluval, melyet a turné stábja ugyancsak megkapott.

Brian Littrell a kezdetektől a híres amerikai fiúbanda tagja, de emellett a hívő keresztény sztár szólóalbumot is piacra dobott 2006-ban, melyen többnyire populáris vallásos dalok találhatók. 

Ami a magánéletét illeti, 2000-ben vette el szerelmét, Leighanne Wallace modellt, aki két évvel később egy kisfiút szült neki.
Ezt is szeretjük