Nagyon megváltozott A múmia sármos hőse, Brendan Fraser - Rá sem ismernél
Brendan Fraser rossz szériában volt az elmúlt tíz évben.

brendan-fraser
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brendan Fraser az ezredforduló ügyeletes szépfiúja volt, aki kidolgozott izmaival olyan filmekben nyűgözte le hölgyrajongóit, mint az Őserdő hőse vagy A múmia trilógia. Az elmúlt tíz évben azonban eltűnt a reflektorfényből, leginkább mellékszereplőként látható itt-ott.

Olykor egy-egy aggasztó fotót is láthatsz róla, melyen az ötvenéves színész már láthatóan messze nem a régi formáját hozza. Amellett, hogy karrierje már nem szárnyal, egészsége is meggyengült.

Így néz ki ma Brendan Fraser

A múmia negyedik része 2017-ben került a mozikba, ám ebben már nem kapott szerepet Brendan Fraser. A főhőst, Nick Mortont Tom Cruise alakította. Gyakorlatilag a 2008-as A múmia - A Sárkánycsászár sírja című film óta nem nagyon osztottak számára lapot Hollywoodban.

Brendan Fraser A múmiában és ma.
Brendan Fraser A múmiában és ma.

Ennek okáról pedig maga a színész nyilatkozott. Állítása szerint a 2000-es évek első felében a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk egy, a Beverly Hills Hotelben eltöltött ebéd során szexuálisan zaklatta őt. A rendőrségen nem tett feljelentést, és a sajtóban sem hozta nyilvánosságra a dolgot, egyedül a Hollywood Foreign Press Associationnek jelentette. A jelek szerint rossz döntés volt, mert innentől kezdve nemigen találták meg a jobb szerepek, és nem kapott meghívást többé a Golden Globe-gálára sem.

- Ezek után mély depresszióba estem, úgy éreztem, hogy ez az egész az én hibám, és megérdemeltem, ami történt velem. Bebeszéltem magamnak, hogy az egész semmiség volt, és én fújtam fel a dolgot, amivel ekkora bajt hoztam a fejemre - nyilatkozta a GQ magazinnak 2018-ban.

Sajnos az elmúlt évtizedben nemcsak pszichésen, de fizikailag is megromlott az egészsége. Többek között gerinc- és térdműtéten is átesett. Hosszú idő után 2018-ban végre kapott egy főszerepet: ő alakítja James Fletcher Chace-t a Bizalom című krimisorozatban. Reméljük, az amerikai szériának köszönhetően végre megtörik a jég.

Ezt is szeretjük