Brad Pitt élete képekben
Brad Pitt az egyik legkedveltebb hollywoodi csillag a nők körében. Nézd meg átváltozását!

Dia

 	A kezdetek 	Brad Pitt 1963-ben született Shawnee-ben. A gimnáziumban tagja volt a golf-, tenisz- és úszócsapatnak, de szívesen szerepelt az iskola tanulói által előadott musicalekben is. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Brad Pitt »

A kezdetek

Brad Pitt 1963-ben született Shawnee-ben. A gimnáziumban tagja volt a golf-, tenisz- és úszócsapatnak, de szívesen szerepelt az iskola tanulói által előadott musicalekben is.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Brad Pitt »

Dia

 	Játszott a Dallasban 	A jóképű fiatal sztár 1988-ban Shalane McCall társaságában, akinek fiúbarátját alakította a Dallas négy epizódjában.

Játszott a Dallasban

A jóképű fiatal sztár 1988-ban Shalane McCall társaságában, akinek fiúbarátját alakította a Dallas négy epizódjában.

Dia

 	A kilencvenes évek eleje 	Pitt 1991-ben, ekkor már túl volt a Kivégzős és a Thelma és Louise című filmeken, de pályafutása még csak ezután indult be igazán. 	Kapcsolódó szavazás: 	Neked melyik jön be: a kisfiús külső vagy a férfias sárm? » 	 

A kilencvenes évek eleje

Pitt 1991-ben, ekkor már túl volt a Kivégzős és a Thelma és Louise című filmeken, de pályafutása még csak ezután indult be igazán.

Kapcsolódó szavazás:
Neked melyik jön be: a kisfiús külső vagy a férfias sárm? »
 

Dia

 	Tiszta románc 	Első főszerepét az 1992-es Johnny Suede című vígjátékban kapta, egy évvel később pedig már az egész világ felfigyelt rá a Tiszta románcban.

Tiszta románc

Első főszerepét az 1992-es Johnny Suede című vígjátékban kapta, egy évvel később pedig már az egész világ felfigyelt rá a Tiszta románcban.

Dia

 	Juliette Lewis-szel 	Brad Pitt Juliette Lewis oldalán. Együtt szerepeltek az 1993-as, kevéssé ismert Kalifornia - A halál nem utazik egyedül című trhillerben, amiben Pitt egy pszichopata sorozatgyilkost formált meg elemi erővel.

Juliette Lewis-szel

Brad Pitt Juliette Lewis oldalán. Együtt szerepeltek az 1993-as, kevéssé ismert Kalifornia - A halál nem utazik egyedül című trhillerben, amiben Pitt egy pszichopata sorozatgyilkost formált meg elemi erővel.

Dia

 	Szenvedélyek viharában 	Brad Pitt 1994-ben. Ekkor kezdi megerősíteni sztárstátuszát köszönhetően az olyan sikerfilmeknek, mint a Szenvedélyek viharában és az Interjú a vámpírral.

Szenvedélyek viharában

Brad Pitt 1994-ben. Ekkor kezdi megerősíteni sztárstátuszát köszönhetően az olyan sikerfilmeknek, mint a Szenvedélyek viharában és az Interjú a vámpírral.

Dia

 	Christian Slaterrel 	Brad Pitt és Christian Slater 1995-ben. A két színész az 1993-as Tiszta románc forgatása során barátkozott össze.

Christian Slaterrel

Brad Pitt és Christian Slater 1995-ben. A két színész az 1993-as Tiszta románc forgatása során barátkozott össze.

Dia

 	Harrison Forddal 	Harrison Ford társaságában, akivel az 1997-es Az ördög maga című thrillerben szerepelt együtt. A film Alan J. Pakula utolsó rendezése volt, mivel egy évvel később autóbalesetben életét vesztette.

Harrison Forddal

Harrison Ford társaságában, akivel az 1997-es Az ördög maga című thrillerben szerepelt együtt. A film Alan J. Pakula utolsó rendezése volt, mivel egy évvel később autóbalesetben életét vesztette.

Dia

 	Jennifer Anistonnal 	1998-ban ismerkedett meg Jennifer Anistonnal, és két évvel később házasodtak össze. A sztárpár végül 2005-ben, hét együtt töltött év után vált el. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Jennifer Aniston »

Jennifer Anistonnal

1998-ban ismerkedett meg Jennifer Anistonnal, és két évvel később házasodtak össze. A sztárpár végül 2005-ben, hét együtt töltött év után vált el.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Jennifer Aniston »

Dia

 	Golden Globe-díj 	Pittet öt alkalommal jelölték Golden Globe-ra, és második jelölését váltotta díjra. 1996-ban A 12 majomban nyújtott alakításáért vehette át az elismerést.

Golden Globe-díj

Pittet öt alkalommal jelölték Golden Globe-ra, és második jelölését váltotta díjra. 1996-ban A 12 majomban nyújtott alakításáért vehette át az elismerést.

Dia

 	Brangelina 	Pitt és Jolie 2008-ban a Cannes-i Filmfesztiválon. A sztárpár a Mr. és Mrs. Smith forgatásán melegedett össze, és azóta is együtt élnek. Habár rendszeresen pletykálnak arról, hogy kapcsolatuknak vége, ők köszönik, jól megvannak. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Angelina Jolie élete képekben »

Brangelina

Pitt és Jolie 2008-ban a Cannes-i Filmfesztiválon. A sztárpár a Mr. és Mrs. Smith forgatásán melegedett össze, és azóta is együtt élnek. Habár rendszeresen pletykálnak arról, hogy kapcsolatuknak vége, ők köszönik, jól megvannak.

Kapcsolódó képgaléria:
Angelina Jolie élete képekben »

Dia

 	Hat gyerkőcük van 	Brangelináék népes családjukkal - habár nem házasodtak össze, hat gyermeket nevelnek, három örökbe fogadott és három saját csöppséget. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Ritka pillanat! Angelina Jolie, ahogy csak kevesen láthatták » 	 

Hat gyerkőcük van

Brangelináék népes családjukkal - habár nem házasodtak össze, hat gyermeket nevelnek, három örökbe fogadott és három saját csöppséget.

Kapcsolódó cikk:
Ritka pillanat! Angelina Jolie, ahogy csak kevesen láthatták »
 

Dia

 	Az Oscar közelében 	A Benjamin Button különös életéért második alkalommal jelölték Oscarra, ezt megelőzően 14 évvel azelőtt, a 12 majom mellékszerepéért terjesztették fel a díjra. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Színészek, aki még nem kaptak Oscart »

Az Oscar közelében

A Benjamin Button különös életéért második alkalommal jelölték Oscarra, ezt megelőzően 14 évvel azelőtt, a 12 majom mellékszerepéért terjesztették fel a díjra.

Kapcsolódó képgaléria:
Színészek, aki még nem kaptak Oscart »

Dia

 	A vörös szőnyeg sztárjai 	Brangelináék a vörös szőnyegen. A bájos szerelmespárt milliók imádják világszerte, nem véletlen, hogy ők is Hollywood legkörülrajongottabb álompárjai közé tartoznak. 	 	Kapcsolódó képgaléria: 	A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai »

A vörös szőnyeg sztárjai

Brangelináék a vörös szőnyegen. A bájos szerelmespárt milliók imádják világszerte, nem véletlen, hogy ők is Hollywood legkörülrajongottabb álompárjai közé tartoznak.

Kapcsolódó képgaléria:
A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai »


Dia

 	Habár Hollywood nem halmozza el díjakkal, Brad Pitt kétségtelenül generációja egyik legtehetségesebb képviselője, aki számos műfajban kipróbálta már tehetségét.

Habár Hollywood nem halmozza el díjakkal, Brad Pitt kétségtelenül generációja egyik legtehetségesebb képviselője, aki számos műfajban kipróbálta már tehetségét.

Ezt is szeretjük
Fotó: