Fotók: csúnyán megsérült Brad Pitt! A világsztár látványos sebhelyet visel az arcán
Brad Pitt nem volt elég óvatos, nagyot esett a lépcsőn.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt szombat este egy autista gyerekeket segítő szervezet jótékonysági estjén jelent meg Hollywoodban, hatalmas vörös folttal az arcán.

Az 51 éves színész akkor nem árulta el, mi történt, de elmondta, ez a bizonyos baleset sem akadályozhatta meg abban, hogy jelen legyen ezen a számára nagyon fontos eseményen.

Leesett a lépcsőn

A rajongók és a sajtó természetesen ezután nem hagyta annyiban a dolgot, és igyekeztek kideríteni, mi történt a tökéletes külsejéről híres világsztárral.

- Ez történik, ha úgy akarsz felszaladni a lépcsőn, hogy sötét van, papucsot viselsz és tele van a kezed - magyarázta Brad a Daily Mailnek vasárnap délután.

A színész egyébként új filmje munkálatai miatt néhány hete már Louisanában tartózkodik, csak a jótékonysági est miatt repült vissza Los Angelesbe.

Bár a film miatt dús szakállt növesztett, ez sem volt elég ahhoz, hogy eltakarja a fájdalmasnak tűnő lángvörös sérülést.

Brad Pittet legközelebb a By the Sea című drámában láthatjuk majd, jelenleg pedig a Big Short jelenetein dolgozik New Orleansban.

Ezt is szeretjük