Helyszíni fotók Brad Pitt riasztó motorbalesetéről
Brad Pitt a hétvége során szenvedett motorbalesetet, nem történt tragédia, de a részletek nem egészen egyértelműek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt 2009. október 24-én motorbalesetet szenvedett Los Angelesben, adta hírül a RadarOnline. A pontos részletekről egymásnak némiképp ellentmondó hírek érkeztek.


Az említett portál értesülései szerint Pittet egy lesifotós ütötte el, aki hosszabb ideje követte a 45 éves amerikai színészt.

Ezzel szemben a US Weekly és a X17 beszámolója szerint a balesetet az idézte elő, hogy a Toyota Camry-t vezető paparazzo váratlanul a Becstelen Brigantyk sztárja elé vágott, ami miatt Pitt elveszítette egyensúlyát, majd belehajtott a gépkocsiba, és leesett a motorjáról.

Egy sztárblog máshogy tudja

A TMZ viszont úgy tudja, hogy Brad Pitt egy parkoló, illetve egy piros lámpánál álló gépkocsi között próbált meg áthajtani, ám motorkerékpárja kormánya hozzáért a parkoló járműhöz - ez okozta az egyensúlyvesztést, illetve az esést.

A képeket nézve ez utóbbi feltételezés tűnik a legvalószínűbbnek.

Bármi történt is, az incidenst csodával határos módon mindketten megúszták sérülések nélkül – amiben jelentős szerepet játszott a tény, hogy Pitt viselte a bukósisakját.

Anyagi kár nem keletkezett, hiszen sem a sztár motorjának, sem pedig a lesifotós gépkocsijának nem esett nagyobb baja.

Pitt érthető módon nagyon kiakadt a paparazzóra, akivel heves vitába bonyolódott, miközben motorját az út szélére húzta. Az Oscar-jelölt színész azonban viszonylag hamar megnyugodott. Egy közeli házból felhívta az egyik asszisztensét, aki hazafuvarozta.

Brad Pittnek tehát nem igazán volt szerencséje ezzel a motorral, amelyet a beszámolók szerint mindössze néhány nappal ezelőtt érkezett meg Los Angeles-i otthonába. 

A bukósisak viselése pedig számára több szempontból is előnyös: - Ez az én anonimitásom. A sisakkal a fejemen én is csak egy arc vagyok a sok közül az utakon – nyilatkozta még februárban a W magazinnak.

Ezt is szeretjük